Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Het Verblijf
B&B en groepsaccommodatie
1 - 18 personen
vanaf € 90 per nacht

Hoeve met acht gastenkamers

Het Verblijf is de droomplek van Inge en Hugo. Wat begon als zoektocht naar een yogaruimte eindigde met een driekantshoeve die omgetoverd is tot gastenverblijf & workshopruimte. Welkom bij Het Verblijf, een verblijf met een bijzonder verhaal.

Overnachten in het groen, nabij Brussel

Net buiten Brussel ligt in het glooiende Pajottenland de mooie hoeve met acht gastenkamers. De authentieke hoeve werd ecologisch en energieneutraal verbouwd tot een aangename B&B en groepsaccommodatie met plaats voor maximaal 18 personen. Elke kamer heeft haar eigen karakter, bepaald door veel hout, stoere gebinten en veel lichtinval. De kamers hebben een serene sfeer en bovendien heeft elke kamer een eigen badkamer met inloopdouche, kwalitatieve boxspringbedden en WiFi (ook uit te schakelen). Na een goede nachtrust wacht een vers bio-ontbijt aan de lange eettafel en bij mooi weer op de binnenplaats.

Op stap in Pajottenland

Het Verblijf is een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Brussel. Slechts 10 minuten van de hoofdstad overnacht je in alle rust, met de bruisende stad om de hoek. Liever lekker wandelen en ontspannen? De hoeve ligt in een prachtig landschap met veel wandelmogelijkheden, fietsroutes en vlakbij Kasteel Gaasbeek. Gastheer Hugo (ruim 40 jaar yogatrainer) geeft op verzoek yogales, de ultieme ontspanning! Wie op zoek is naar authenticiteit, ontspanning en een inspirerende omgeving zit meer dan goed bij Het Verblijf.

Bezig...
Ga naar de website
Vergader- en workshopruimtes

Het Verblijf is ook te huur als groepsaccommodatie voor max. 18 personen, voor vergaderingen en brainstormsessies of voor een workshop.Het Verblijf Rosweg 54, 1750 Sint-Martens-Lennik

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: