Even geduld...
Schrijf een recensie
Verborgen B&B
B&B huisjes in het groen
1 - 2 personen
vanaf € 85 per nacht

B&B op een landgoed

Verborgen B&B ligt verscholen in het groen aan de rand van de Veluwe. Twee 'ouderwetse' vakantiehuisjes zijn omgetoverd tot sfeervolle accommodaties. Perfecte huisjes om je samen even terug te trekken: tijd voor elkaar! Kies je voor Back to Basic of ga je voor het Scandinavische huisje? Ik kon niet kiezen…

Back to basic in het bos

Ver van alle drukte biedt Verborgen B&B een fijn verblijf in B&B Back to basic. Sloophout en ander materiaal kregen een tweede leven in het gezellige en warme verblijf voor twee personen. Grote leren fauteuils staan bij de houtkachel, gericht naar het grote raam met zicht op groen. De slaap- en badkamer lopen in elkaar over, met een fijne inloopdouche. In het keukentje kun je een kop koffie of thee zetten. Let op alle originele details! Creativiteit met aandacht voor kwaliteit. 

Scandinavian Huset

Bij het tweede huisje blijkt de voorliefde voor Noord-Europa. Het Scandinavische interieur heeft veel hout, warme materialen als wol en vachtjes, een echte Huset. Zelfs de sauna ontbreekt niet! Ook dit huisje is geschikt voor twee.

Volledige rust

Overdag wandelen of fietsen door het groen, bij terugkeer in de hangmat bungelen, met een glas wijn bij de houtkachel en relaxen zonder TV. Dat is de charme van de Verborgen B&B. Egels en konijnen ritselen voorbij en het “oeh-hoe” dat je ’s nachts hoort, is van een wijze uil die 's nachts tot leven komt. 's Ochtends ontwaak je met een prachtig vogelconcert! Hier hoor je of zie je verder niets, behalve gastvrouw Ellen die je 's ochtends een goed gevulde ontbijtmand brengt.

Bezig...
Ga naar de website


Verborgen B&B doornspijk, nederland

Thema's uit dit plekje