Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Verborgen B&B
Huisjes en safaritenten met ontbijt
1 - 6 personen
vanaf € 85 per nacht

Huisjes en glamping in het groen

Verborgen B&B ligt verscholen in het groen aan de rand van de Veluwe. Kom je een weekendje weg of vakantie vieren in een van de sfeervolle vakantiehuisjes of in de safaritenten verstopt tussen de bomen? Een perfecte plek om je samen even terug te trekken: tijd voor elkaar! Kies je voor huisje Back to Basic, het Scandinavische huisje of de mooie tenten Basecamp en Camp Woodstock? Ik kon niet kiezen…

Huisje Back to basic in het bos

Ver van alle drukte biedt Verborgen B&B een fijn verblijf in B&B Back to basic. Sloophout en ander materiaal kregen een tweede leven in het gezellige en warme verblijf voor twee personen. Grote leren fauteuils staan bij de houtkachel, gericht naar het grote raam met zicht op groen. De slaap- en badkamer lopen in elkaar over, met een fijne inloopdouche. In het keukentje kun je een kop koffie of thee zetten. Let op alle originele details! Creativiteit met aandacht voor kwaliteit.

Scandinavian Huset

Bij het tweede huisje blijkt de voorliefde voor Noord-Europa. Het Scandinavische interieur heeft veel hout, warme materialen als wol en vachtjes, een echte Huset. Zelfs de sauna ontbreekt niet! Ook dit huisje is geschikt voor twee.

Overnachten in Base Camp of Woodstock Camp

Echt een beetje verstopt in het groen liggen de bijzonder ingerichte safaritenten van Verborgen B&B met de namen Base Camp en Woodstock Camp. Tussen de bomen, in je eigen stukje paradijs. Beide tenten beschikken over een eigen douchetent (met houten bad!) en een wc. Je hebt alle privacy tijdens je verblijf in de tenten. Base Camp geeft je een beetje het gevoel van de Afrikaanse savanne. Er is in deze plek plaats voor 2-4 personen. Woodstock Camp, voor 4-6 personen, brengt je terug naar het blije vrije gevoel van de jaren ’70. Een met de natuur, kampvuurtje maken, de hele dag op blote voeten, lanterfanten in de hangmat… En ’s ochtends genieten van een ontbijt bij je tent!

Volledige rust

Overdag wandelen of fietsen door het groen, bij terugkeer in de hangmat bungelen, met een glas wijn bij de houtkachel en relaxen zonder TV en WiFi. Dat is de charme van de Verborgen B&B. Egels en konijnen ritselen voorbij en het “oeh-hoe” dat je ’s nachts hoort, is van een wijze uil die ’s nachts tot leven komt. ’s Ochtends ontwaak je met een prachtig vogelconcert! Hier hoor je of zie je verder niets, behalve gastvrouw Ellen die je ’s ochtends een goed gevulde ontbijtmand brengt.

Bezig...
Ga naar de website


Verborgen B&B doornspijk, nederland

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: