Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Hoeve Steenenis
B&B
1 - 2 personen
vanaf € 120 per nacht

Logeren op een landgoed

B&B Hoeve Steenenis ligt in het glooiende Zuid-Limburgse landschap, net buiten Voerendaal. Hoeve Steenenis heeft twee luxe B&B kamers, gevestigd in een statige carréhoeve. Het gastenverblijf is privé toegankelijk en biedt volop privacy. 

Baden in luxe

De twee kamers zijn heel verschillend ingericht. Kamer Livia is romantisch, landelijk en klassiek. Een heerlijk groot bed, een breedbeeld TV met DVDspeler (en films) en een luxe badkamer zorgen er voor dat het je aan niets ontbreekt. Kamer Carolus is het tegenovergestelde van Livia; strak, trendy en eigentijds. Een glazen inloopdouche, een design bad prominent in de kamer, een breedbeeld TV en een groot tweepersoonsbed staan garant voor een aangenaam verblijf. 

Living met haard

De gasten van Hoeve Steenenis delen een gezamelijke sfeervolle gastenkamer met haardkachel, een lange eettafel, leesmateriaal, gratis WiFi en de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke Nespresso of een goed glas wijn. In deze gastenkamer wordt het uitgebreide ontbijt geserveerd, bestaande uit smakelijke streekproducten. Bij mooi weer ontbijt je buiten op het terras met prachtig uitzicht over de omgeving. Wanneer je uitkijkt over de omgeving wil je gelijk op pad!

Bijzondere verhalen

De steden Maastricht, Aachen, Luik en Valkenburg liggen binnen handbereik. Wil je liever de directe omgeving verkennen? Landgoed Hoeve Steenenis ligt temidden van kastelen. Vanaf de hoeve starten verschillende fiets- en wandelroutes. Wanneer je iets over de omgeving wilt weten, zijn gastvrouw Aurelia en gastheer Bart je graag behulpzaam. Bart is op de hoeve opgegroeid en heeft bijzondere verhalen te vertellen! 

Laat je in de watten leggen en geniet van een bijzonder verblijf op de Hoeve!

Bezig...
Ga naar de website


Hoeve Steenenis Molenweg 10 6367GH Voerendaal

Thema's uit dit plekje