Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Kleyn & Ko
Bed & breakfast
1 - 2 personen
vanaf € 85 per nacht

Stedentrip Breda? Slaap bij Kleyn & Ko

B&B Kleyn & Ko is de perfecte uitvalsbasis voor jouw stedentrip Breda. Een gezellige B&B (zonder B van breakfast) in de wijk Het Ginneken. Hip, met veel privacy en rustig gelegen.

Over Kleyn & Ko

Kleyn & Ko is een gastenverblijf voor twee personen. Het is een vrijstaand knus huisje, achter in de tuin van Anouk. Je hebt als gast veel privacy, een eigen entree en het huisje voor jezelf! Hoe heerlijk is dat?! Bij mooi weer geniet je op het overdekte privé terras in de loungestoelen, met een glaasje wijn, een hapje, buitenhaard aan… Op de begane grond van Kleyn & Ko vind je de living met zithoek, badkamer en een koffiehoekje. De slaapkamer ligt op de eerste verdieping. De ruimte onder de balken is lekker licht, er staat een bureautje (werkplek?) en een comfortabel groot bed. De B van breakfast ontbreekt bij Kleyn & Ko, maar dat is geen straf. Wanneer je uitgeslapen bent, loop je naar de supermarkt om de hoek voor een vers sapje, croissantje en waar je zin in hebt. Óf je loopt de andere kant op, Het Ginniken in, voor een ontbijt bij een van de leuke tentjes.

Slapen in de leukste wijk van Breda

Wanneer je gaat logeren bij Kleyn & Ko zit je gelijk goed, in de leukste wijk van de stad. Op loopafstand liggen goede restaurants als Loff, hippe hotspots als Vermut, Zin en Stilleven en mooie boetiekjes. Op een terras op de Ginnekenmarkt waan je je even in Frankrijk. Spring op de tandem (gratis beschikbaar) en rij de natuur in bij het Mastbos of bezoek de mooiste binnenstad van Nederland.Kleyn & Ko Dillenburgstraat 83 4835 EB BREDA

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: