Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
B&B Koto
B&B en luxe tuinsuites
1 - 4 personen
vanaf € 165 per nacht

Boutique B&B met zwembad

Boutique B&B Koto ligt in het centrum van Antwerpen en is een perfecte uitvalsbasis voor je stedentrip naar deze bruisende stad.

Werelds overnachten in een B&B kamer

Sven en Tamara hebben in hun prachtige pand twee luxe kamers gerealiseerd, een Marokkaanse kamer en een Aziatische kamer. De Marokkaanse kamer heeft gedurfde kleuren en een romantisch bad op pootjes. In de Aziatische kamer kom je direct tot rust. De luxe inloopbadkamer draagt bij aan het ontspannen gevoel. Beide kamers bieden de mogelijkheid om twee extra slaapplaatsen te creëren.

Luxe suites in de tuin

In een apart gebouw in de tuin bevinden zich twee luxe 4-persoons suites, een Afrikaanse en een Indische suite. Heerlijke bedden, gratis WiFi, een minibar, Nespresso koffie en thee… Wat de verblijven van elkaar onderscheidt is de sfeer en de badkamer. De Indische suite heeft een boog die toegang verleent tot de badkamer waar je je direct helemaal zen voelt. De inrichting is bijzonder mooi met een gouden vloer en een romantische badkuip. De Afrikaanse suite heeft een exotische badkamer waarvan de wanden bekleed zijn met de giraffenprint. De suite heeft een groot privéterras en een boomhut voor de kinderen, waar ze ook in kunnen slapen. Hoe stoer!

Antwerpen met kinderen

B&B Koto heeft een hele grote troef: een verwarmd buitenzwembad in de ommuurde tuin! Hoe leuk is het om een stedentrip naar Antwerpen met je kinderen te maken. Overdag bezoek je de stad met alle hoogtepunten, bij terugkeer in de B&B wacht een verfrissende duik in het zwembad en desgewenst een massage in de Oosterse ontspanningsruimte. Hoe fijn kan het zijn!

Bezig...
Ga naar de website


B&B Koto Miraeusstraat 27 2018 Antwerpen

Thema's uit dit plekje