Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
La Paresse en Douce
Chambres d’hôtes
1 - 5 personen
vanaf € 85 per nacht

Sfeervolle B&B in de Auvergne

B&B La Paresse en Douce ligt in het groene hart van Frankrijk, de Auvergne. De chambre d’hôtes van Henk en Helen is een bijzondere plek, een stoer en eeuwenoud gerenoveerd huis. Genieten van de rust en de stilte hoort hier bij het dagelijks leven.

Sfeervolle B&B kamers en familiekamers

Niet voor niets hebben Helen en Henk hun Bed & Breakfast ‘La Paresse en Douce’ genoemd, de ‘lieve luiheid’. Ze laten hun gasten graag met volle teugen genieten; van lekker lui niets doen, heerlijk slapen, genieten in de ommuurde tuin met hot tub en kinderzwembad, aanschuiven aan de lange tafel op het overdekte terras voor een overheerlijke table d’hôtes. Bij La Paresse en Douce overnacht je in een van de vijf sfeervolle gastenkamers, waarvan twee XL kamers die perfect geschikt zijn voor gezinnen. Daarnaast mag je gebruik maken van de bibliotheek, living met haard en WiFi en de geheel ommuurde tuin. Alles is even mooi en stijlvol ingericht, met behoud van de authentieke elementen.

Une bonne idée

Een verblijf bij La Paresse en Douce is in alle opzichten de moeite waard. Niet alleen door de mooi ingerichte bed and breakfast, maar zeker ook door de table d’hôtes. Henk is een gepassioneerd kok en die liefde voor koken proef je in alle gerechten! Een reden om vaker terug te gaan naar dit bijzondere plekje in de Auvergne! Wanneer je de mooie streek de Auvergne in Frankrijk wilt ontdekken, met ongerept natuurschoon en karakteristieke Franse dorpjes, van lekker eten houdt op een bijzondere locatie, dan is een vakantie bij La Paresse en Douce une bonne idée!La Paresse en Douce Le Bourg 63590, Tours sur Meymont

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: