Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Les Oliviers du Taulisson
B&B met drie gastenkamers
1 - 5 personen
vanaf € 95 per nacht

Bijzonder vakantie vieren in de Provence

B&B Les Oliviers du Taulisson ligt aan de voet van de Mont Ventoux, in het zuidoosten van Frankrijk. De oorspronkelijke eigenaar heeft het huis ontworpen met bijzonder veel oog voor detail. Tijdens de renovatie is er met veel liefde en aandacht te werk gegaan om de authentieke elementen die deze plek zo mooi maken te behouden. Het resultaat is prachtig!

De luxe van eenvoud bij Les Oliviers du Taulisson

Het doel van Les Oliviers du Taulisson is om jou als gast te laten genieten van de luxe van eenvoud. En die luxe bestaat uit rust en ruimte, het zwembad in de olijfgaard, aanschuiven bij de table d’hôtes met biologische en lokale producten, duurzaam design en verschillende terrassen. Alles wat je nodig hebt om je batterij op te laden. Je keert vol nieuwe energie huiswaarts.

Een hoogwaardig en uniek vakantiegevoel

B&B kamers en een familiekamer

De drie kamers hebben elk een eigen karakter en zijn vernoemd naar verschillende olijfsoorten. Tanche en Picholine bieden plaats aan 2 personen, Aglandau is ingericht als 4-persoons familieverblijf met extra slaapkamer. Kinderen vanaf 10 jaar zijn welkom bij Les Oliviers du Taulisson. De kamers zijn uitgerust met een espressomachine, privé terras, WiFi, televisie met Nederlandstalige zenders en een koelkastje. De badproducten zijn van ‘stop the water while using me!’, passend bij het ecologische en duurzame karakter van de B&B.

Natuur, cultuur & de Franse keuken

Een verblijf bij Les Oliviers du Taulisson staat gelijk aan puur genot en volledige ontspanning. Geen toeristische drukte, maar precies datgene wat je nodig hebt voor een fijne vakantie. Met een wijntje op het terras genieten van het uitzicht over de vallei, de wijngaarden en de mooie natuur. Schuif ’s middags aan voor een Provençaalse lunch of geniet ’s avonds van een uitgebreid diner. Trek er ook eens op uit, de omgeving heeft veel te bieden. Ga een dag naar Vaison-la-Romaine, Nyons of Le Barroux, maak een mooie wandeling, stap op de fiets of breng een bezoek aan de golfbaan. Doe vooral waar jij zin in hebt!

Bezig...
Ga naar de website


Les Oliviers du Taulisson Hameau des Valettes, 84340 Beaumont-du-Ventoux

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: