Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
B&B Leuketrijne
B&B
1 - 4 personen
vanaf € 70 per nacht

Logeerkeet in het weiland

B&B Leuketrijne nabij het Friese Wolvega biedt twee leuke, knusse logeerketen om in te overnachten. In alle rust, met uitzicht over de weilanden.

Logeren in de Keet

Achter op het erf van de woonboerderij van Joost en Marjolein staan twee opgeknapte keten; Keet 1 & Keet 2. Beide slaaphuisjes zijn licht & zonnig ingericht, geschikt voor twee personen. Keet 1 heeft een comfortabel tweepersoonsbed en grote ramen met zicht op de weilanden. Keet 2 heeft twee aparte bedden en openslaande deuren naar het eigen terras, waar je kunt ontbijten in de ochtendzon. In de nabijgelegen boerenschuur bevindt zich het sanitair en een keuken voor gemeenschappelijk gebruik. Gastvrouw Marjolein komt ’s ochtend de ontbijtkist brengen, een houten kist met o.a. diverse soorten brood, kaas, vers fruit en een eitje van de eigen kippen.

Bijzonder overnachten in Friesland

Wandelaars, fietsers en rustzoekers vinden bij Leuketrijne een heerlijke plek in het groen. Oldetrijne ligt vlakbij Wolvega en nabij de natuurgebieden de Rottige Meenthe en het Brandemeer met vennen en moerassen en mooie fiets- en wandelpaden. Een bezoek aan nationaal park de Weerribben en het mooie vissersdorp Lemmer behoort tot de mogelijkheden.

Bezig...
Ga naar de website


B&B Leuketrijne Kerkhofslaan 12 8479 HH Oldetrijne

Thema's uit dit plekje