Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Life is Good Luxury Suites
Luxe B&B én superdeluxe boomhut
2 - 3 personen
vanaf € 189 per nacht

Luxe overnachten in Brabant

Life is Good Luxury Suites biedt twee bijzondere suites: het One Room Hotel en een Boomsuite. In het dorp Heeswijk, een uniek stukje Brabant, hebben Jeroen en Mandy bij hun woonboerderij een luxe B&B gerealiseerd en sinds kort vind je in de tuin een superdeluxe boomhut. Voorzien van alle comfort en privacy.

Een luxueuze hotelsuite

Life is Good combineert de luxe van een hotelsuite met de intimiteit en het persoonlijke karakter van een B&B. Eigenlijk zegt de naam van dit one room hotel alles. Stel je eens voor: genieten met een goed glas wijn op het dakterras, na een heerlijke dag ontspannen in de sauna, met een hapje en drankje bij de haard en de volgende dag in alle rust ontwaken en de dag beginnen met een uitgebreid streekontbijt. Of liever starten met een stevige workout in de fitnessruimte? Je kunt maar 1 ding concluderen: Life is Good!

Een bijzondere boomsuite

Zoek je het liever hogerop? Bij Jeroen en Mandy kun je de boom in! Op 4 meter hoogte vind je de luxe Boomsuite met zalig bed met uitzicht op de sterren, een badkamer met Finse Sauna en een enorme balkon. Schuif de pui open en laat de natuur binnen. Én het ontbijt, ook al zo’n feest!

Kastelen en Brabantse steden

De luxury suites liggen centraal tussen de steden Den Bosch en Eindhoven, waar je geniet van Brabantse gastvrijheid en gezelligheid. Cultuur snuiven? Breng een bezoek aan kasteel Heeswijk. Liever de natuur opsnuiven? In de directe omgeving liggen prachtige natuurgebieden, waar bos, hei en zandverstuivingen elkaar afwisselen.

Bezig...
Ga naar de website
Bruidssuite

De dag van je leven op een bijzondere manier afsluiten? Informeer naar het bruidsarrangement.Life is Good Luxury Suites Fokkershoek 27 5473VD Heeswijk-Dinther

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: