Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Bed & Breakfast in Limburg
Limburg is genieten met een zachte g, smullen van Limburgse vlaai, wandelen door de heuvels en shoppen in Maastricht. Limburg wordt vaak een beetje buitenland in Nederland genoemd en met een verblijf in een B&B in Limburg tover je een gewoon weekend zomaar om in een bijna buitenlandse vakantie.

Bourgondisch genieten!

Meer »

Overnachten in een B&B

Er is zoveel te zien en te doen in Limburg, jammer als je maar één dagje blijft! Kies eens voor een verblijf in een bed and breakfast in Limburg en maak er gewoon een weekendje van – of misschien blijf je wel nog langer.

Het leuke aan een B&B in Limburg is dat je helemaal in Limburgse sferen blijft. Dat komt door kleinschaligheid en de huiselijke sfeer. Je krijgt niet alleen een fijne accommodatie in een mooie omgeving, je krijgt er ook nog eens de Limburgse gastvrijheid van je gastheren en/of -vrouwen bij. En niet te vergeten, alle insider’s tips!

Een lange houten eettafel met witte kuipstoelen, grote bos bloemen en een IXXI met melkmeisje
Gasterie PUUR Leven in Noord-Limburg.

Tips voor een B&B in Limburg

Heb je al zin gekregen in een stedentrip Maastricht of lekker een paar dagen genieten van het Limburgse landschap? Een weekendje weg aan de Maas? Pak dan even een kopje koffie of thee en bekijk de fijne B&B’s in Limburg die wij voor je hebben gevonden. De vlaai moet je er nog even bij denken…

Bekijk de mooiste B&B in de rest van Nederland

Luxe B&B kamer met groot tweepersoons bed voor hoge ramen, wit beddengoed en zwarte sprei
Design B&B aan de Maas.


Ook leuk om te lezen:
5x Romantisch overnachten Romantisch overnachten, samen een weekendje weg? Ik tip je de 5 meest romantische adressen van Nederland. Bijzonder en origineel. Marleen Bijzonder overnachten bij B&B het Raadhuys Design B&B het Raadhuys, een bezoek meer dan waard. Echt alles is hier perfect! Wil je weten waarom je moet gaan? Lees mijn 'getest'-verslag! Marleen Bijzonder overnachten bij Hei15 B&B Zuid-Limburg Een nachtje logeren bij B&B Hei15 is zoveel meer dan alleen een nachtje weg. Een perfecte combinatie van inspiratie, natuur en rust. Marleen Bijzonder weekendje weg: Gasterie Lieve Hemel Een bijzonder adres voor een weekendje weg? Boek het boutique appartement Mon Rêve van Gasterie Lieve Hemel. Een echt verwenadres! Marleen Bed and breakfasts met de lekkerste ontbijtjes Een van de voordelen van overnachten bij een B&B is het ontbijt, vaak een feestje! Onze favoriete ontbijt B&B's vind je hier. Marleen Stedentrip: Digitale detox in Maastricht Een stedentrip maken zonder je smartphone te gebruiken? Een digitale detox in de stad brengt je veel extra's. Ga naar Maastricht en ontdek zonder prikkels. Marleen Overnachten: 5x slapen tussen design Hou je van design en mooi wonen? Ga logeren bij deze design accommodaties om inspiratie op te doen voor thuis. En om lekker weg te zijn! Marleen Stedentrip: hotspots Maastricht Een stedentrip naar Maastricht? Lees waar je het leukst overnacht, de lekkerste koffie drinkt en mooie winkels vindt: onze hotspots Maastricht! Femke Ditmars