Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Rolstoelvriendelijk
Logeren aan de Brink
B&B
1 - 4 personen
vanaf € 77 per nacht

B&B met hot tub en houtkachel

Logeren aan de Brink is een comfortabele B&B met twee kamers, bij Harderwijk. De ligging van de B&B is perfect, je kunt alle kanten op. Naar de mooie en culinaire hanzestad Harderwijk, fietsen en wandelen op de Veluwe of over het Zuiderzeepad, zwemmen, zeilen of suppen op het Veluwemeer.

Luxe B&B met sfeervolle woonkamer

Henk & Saskia hebben de oude koeienstal bij hun huis opgeknapt en omgetoverd tot luxe B&B met twee gastenkamers. Naast je ruime kamer is er voor jou als gast een gezellige woonkamer: stoer, smaakvol en uitnodigend, met een levensgrote zwartwit foto aan de wand. Aan de lange tafel (door Henk gemaakt) start je langzaam je dag met de ochtendkrant en een uitgebreid streekontbijt. ’s Avonds sluit je hier de dag af met een wijntje aan tafel (met vrienden en/of vriendinnen). Bij de houtkachel in de woonkamer staan twee comfortabele fauteuils, waar je met een boek of drankje je even kunt terugtrekken.

Overnachten in de eerste of tweede kamer

Logeren aan de Brink heeft twee ruime B&B kamers met alle comfort en mooie badkamers: de Eerste en de Tweede Kamer. Beide kamers hebben een goed en heel fijn bed, een zithoek en voor de deur een terras met zicht op de koeien van de buurman en de moestuin van de Stadsoogst. In de verte ligt Harderwijk.

Dagje strand, Zwaluwhoeve, Veluwe of Hanzestad Harderwijk?

Logeren aan de Brink is een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de mooie omgeving. Fietsen en wandelen op de Veluwe en in nabijgelegen natuurgebieden, een dagje naar strand Horst aan het Veluwemeer, relaxen bij wellnessresort de Zwaluwhoeve of naar Hanzestad Harderwijk! Eigenlijk moet je ook echt naar het Marius van Dokkum museum in Harderwijk. Een grote lach gegarandeerd tijdens je rondleiding! Na een dag in de omgeving is het heerlijk thuiskomen. Reserveer de hot tub om volledig te ontspannen!

De leukste arrangementen

Een hot tub privé wellness arrangement? Met je vriendinnen een weekendje weg of op zoek naar een culinair verwenarrangement? Logeren aan de Brink heeft een paar originele arrangementen samengesteld.Logeren aan de Brink Fokko Kortlanglaan 69 3845 LB Harderwijk

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: