Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Logeren aan de Brink
B&B met hot tub
1 - 5 personen
vanaf € 77 per nacht
Ga naar de website

Overnachten aan de Veluwe

Logeren aan de Brink is een comfortabele B&B met twee kamers en een hot tub aan de rand van de Veluwe, bij Harderwijk en Ermelo. De ligging van de B&B is perfect, je kunt alle kanten op.

Luxe B&B met sfeervolle ‘woonkamer’

Henk & Saskia hebben onlangs de oude koeienstal bij hun huis opgeknapt en omgetoverd tot luxe B&B met twee gastenkamers. Voor de B&B gasten is er een prachtige ontvangstruimte. Stoer, smaakvol en uitnodigend. De lange tafel (door Henk gemaakt) nodigt uit om langzaam de dag te starten met de ochtendkrant en een uitgebreid streekontbijt. Of ’s avonds de dag afsluiten met een wijntje aan tafel (met vrienden en/of vriendinnen). Bij de houtkachel staan twee comfortabele fauteuils, waar je met een boek of drankje je even kunt terugtrekken. De levensgrote zwart-wit foto aan de muur van de voormalige bewoner van de boerderij is een echte eyecatcher!

Overnachten in de eerste of tweede kamer

Logeren aan de Brink heeft ruime B&B kamers met alle comfort en mooie badkamers. Een goed en heel fijn bed, een fijne zithoek en voor de deur een terras met zicht op de koeien van de buurman en de moestuin van de Stadsoogst. In de verte ligt Harderwijk. 

Dagje strand, Zwaluwhoeve, Veluwe of Hanzestad Harderwijk?

De B&B is een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de mooie omgeving. Fietsen & wandelen op de Veluwe en nabijgelegen natuurgebieden, een dagje naar strand Horst aan het Veluwemeer, relaxen bij wellnessresort de Zwaluwhoeve of naar Hanzestad Harderwijk! Heerlijk om na een dagje de omgeving verkennen de hot tub te reserveren en te ontspannen!

Ga naar de website
De leukste arrangementen

Een hot tub privé wellness arrangement? Met je vriendinnen een weekendje weg of op zoek naar een culinair verwenarrangement? Logeren aan de Brink heeft een paar originele arrangementen samengesteld.Logeren aan de Brink Fokko Kortlanglaan 69 3845 LB Harderwijk

Thema's uit dit plekje