Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Maravilla Verde
B&B
1 - 20 personen
vanaf € 75 per nacht

Finca met zwembad en eigen wijnhuis

Maravilla Verde B&B is een adres waar je je direct thuisvoelt en toch echt vakantie hebt! Je hoeft niks te doen, behalve genieten. Het uitgebreide ontbijt staat voor je klaar, het fijne zwembad ligt uitnodigend op je te wachten en ’s avonds dineer je aan lange tafels met de andere gasten. Vakantie!

Bijzonder overnachten in Andalusië

Finca Maravilla Verde wordt gerund door de Nederlandse Jacco en Riët, zonder dat het Spaanse karakter aangetast wordt. De B&B ligt in een oase van rust, in een prachtige tuin met schaduwrijke hangmatplekken, eeuwenoude bomen, palmen en bloemen. Idyllisch en sfeervol… Maravilla heeft slechts 7 kamers, gelegen rond een patio. Van romantische tweepersoons kamers tot de ruime vijfpersoons familiekamer. Voor gasten is er een salon met haard en een wijnhuis waar regelmatig een proeverij gehouden wordt. ’s Avonds wordt een (Spaanse) maaltijd bereid, geserveerd aan lange tafels in de tuin waar de gasten graag voor ‘thuiskomen’.

Doen in Andalusië

Maravilla Verde ligt in een authentiek Spaanse omgeving. Mooie witte dorpjes, de steden Sevilla, Ronda, Malaga en Jerez binnen bereik. De fietstocht Via Verde de la Sierra is een aanrader, prachtig en voor bijna iedereen goed te doen. Er is een diverse wandeling naar een hoge top vanuit de B&B te maken. Maar ook luieren aan de rand van het zwembad of in de hangmat is een fijne invulling van je dag!

Met een groep

De B&B kan ook als geheel gereserveerd worden, voor groepen. Naar wens inclusief maaltijden! Een perfecte groepsaccommodatie in Zuid-Spanje!Maravilla Verde El Chaparral 1 Puerto Serrano

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: