Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
MEER B&B
Hippe bed and breakfast
1 - 4 personen
vanaf € 105 per nacht

Meer vakantie dicht bij zee!

MEER B&B, voor iedereen die altijd naar meer verlangt! Deze hippe B&B ligt in Ouddorp, aan de rand van het Grevelingenmeer, daar waar Zuid-Holland over gaat in Zeeland.

Méér genieten in een XXL bed

In een authentiek houten huisje vind je de Green Room en de Popcorn Room, knusse gastenverblijven die zeer praktisch ingedeeld zijn. Allebei de kamers hebben een eigen ingang (door de openslaande deuren) en plaats voor twee volwassen en twee kinderen. Opvallend is het interieur. Hip door de stoere underlayment platen, retro door de meubeltjes die elke keer anders kunnen zijn. Basic, niet te veel, maar alles wat je nodig hebt om samen meer te genieten! Popcorn is zonnig, speels en fris, de Green Room is knus, natuurlijk en warm. Beiden kamers hebben een XXL bed waar je direct met z’n allen in duikt, wedden?

Alle tijd voor je ontbijt

Bij MEER B&B geen breakfast, maar breakslow. Hoe heerlijk is het om ’s ochtends even de tijd te nemen om je dag rustig te starten. Met een kopje koffie in de ochtendzon, wachtend tot Karlijn het verrassingsontbijt komt brengen, gemaakt van streekproducten. Voor dit ontbijt wil je ook echt even de tijd nemen. Wat dacht je van pannenkoekjes, boerenyoghurt met vers fruit of landbrood met humus en gegrilde groente. Verlang je naar meer? In overleg maakt Karlijn ook een lekkere (picknick-)lunch voor je klaar.

Méér vakantie dicht bij zee!

Niet alleen de B&B biedt je meer, ook de omgeving heeft veel te bieden. Kilometerslange stranden bij Ouddorp, hippe strandtenten, zeilen op het Grevelingenmeer, zeehondjes spotten, fietsen, wandelen…

Wil je MEER?

Bezig...
Ga naar de website
To do tip!

Bij de Brouwersdam vind je beachclub Natural High. Niet alleen leuk voor een hapje en een drankje, maar ook om te gaan blowkarten! Super cool strandzeilen!MEER B&B Waterweg 22 3253 XL Ouddorp

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: