Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Mooij B&B
Moderne B&B
1 - 2 personen
vanaf € 95 per nacht

Stoere B&B in de Ooijpolder

Mooij bed & breakfast ligt op een bijzondere locatie in Nederland, in de mooie Ooijpolder op loopafstand van het centrum van Nijmegen. Deze onder architectuur gebouwde B&B biedt je het beste van twee werelden: stad & natuur binnen handbereik.

Moderne B&B aan de Waal

Wanneer je Nijmegen aan de kant van de Waal verlaat, rijd je over een slingerende dijk direct natuurgebied de Ooijpolder in. Binnen deze Ooijpolder ligt de Vlietberg in de uiterwaarden, de plek waar B&B Mooij staat. Modern en strak, stoer en duurzaam! Een groot contrast met de groene omgeving, maar toch ook weer niet. Door de grote raampartijen lopen binnen en buiten in elkaar over. Inge en Theo delen met plezier deze unieke plek met je. De vier B&B kamers zijn ruim, voorzien van een goed bed (met hard of zacht matras), heerlijke douche en uitzicht over de uiterwaarden. ’s Morgens wacht een uitgebreid ontbijt op je in de ontbijtruimte annex keuken, waar je eventueel ook kunt koken en koffie/thee kunt zetten.

Natuurliefhebbers opgelet

Het landschap, de Ooijpolder, is een prachtig natuurgebied. Vanuit de B&B loop je direct de natuur in. Eindeloze boerenlandpaden lopen door de uiterwaarden, langs de Waal en haar strandjes, buitendijkse meertjes en door de velden. Begeleid door de stilte, heerlijke geuren van bloemen, kruiden, grassen… Vele vogels strijken hier neer, Konikpaarden en Gallowayrunderen lopen vrij rond. Volg de Bisonbaai in de richting van natuurgebied de Duffelt. Of pak de fiets en volg de dijk door de polders richting Oortjeshekken en de Millinger Theetuin. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Stedentrip Nijmegen

Ook voor een bezoek aan Nijmegen is B&B Mooij een goede uitvalsbasis. Te voet bereik je in 25 minuten het centrum en de gezellige Waalkade. Wanneer je een fiets huurt, ben je er helemaal snel. Een dagje shoppen, lunchen of dineren in de stad, toffe hotspots ontdekken, Museum Het Valkhof of…. Ontdek!Mooij B&B Vlietberg 6a 6576 JB, Ooij

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: