Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
moom
Logies, ontbijt & lunch aan zee
1 - 4 personen
vanaf € 75 per nacht

Hip logeren aan de kust

moom is een fijn logies-, ontbijt- & lunchadres aan zee, in het hart van De Panne. Dicht bij het breedste strand van België is het zalig logeren in een van de twee gastenkamers. Een huiselijke sfeert, hip met een Scandinavische touch, gastvrij & gezellig en (h)eerlijk eten. Een echt Bijzonder Plekje dus!

Alsof je thuis bent

Veel hout, wit, een beetje zwart… De inrichting van de twee gastenkamers (en die van het restaurant op de begane grond) maakt dat je je er meteen thuis voelt. Beide lichte kamers hebben een fijn tweepersoonsbed van waaruit je lekker lui naar de tv kunt kijken, een badkamer met inloopdouche, wastafel en een eigen toilet. Extra fijn: de zachte handdoeken en de badproducten die tot je beschikking staan. En in de familiekamer springen de kinderen ’s avonds hup in het stapelbed!

Zaligheid aan Zee

Naast lekker slapen kun je bij moom ook heerlijk homemade ontbijten, lunchen of terecht voor koffie en taart. Allemaal (h)eerlijke gerechten vol verse en natuurlijke producten van dichtbij. En de borden zo mooi opgemaakt! Uitbuiken doe je daarna aan zee, het grootste en veiligste strand van Europa. Zonnen, wandelen, met je kinderen naar het strandspeelplein (of Plopsaland), surfen & zelfs shoppen… Wat een zaligheid!

Bezig...
Ga naar de website


moom Kasteelstraat 16, 8660 De Panne

Thema's uit dit plekje