Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Nachtje in de Kerk
Bed and breakfast
1 - 4 personen
vanaf € 113 per nacht

B&B in een kerkje in Vrouwenpolder

Nachtje in de Kerk, dat klinkt alleen al bijzonder. En dan heb je het kerkje nog niet gezien! Aan de rand van Vrouwenpolder, in Zeeland, staat dit kerkje. Met smaak omgetoverd tot bed & breakfast met twee kamers. Op loopafstand van zee!

Een nachtje in de kerk

Leonard en Ineke droomden van een B&B toen ze tegen het kerkje in Vrouwenpolder aanliepen. Leonard bedacht de grove indeling, Ineke ging aan de slag met kit en kwast en samen kwamen ze tot een fantastisch eindresultaat. Een kerkje waar met noeste arbeid en liefde een bijzondere B&B is ontstaan, waar oude en authentieke details van de kerk samengaan met hippe details en modern comfort. Een plaatje om te zien, zowel binnen als buiten!

Het kerkje heeft twee gastenkamers, De Consistorie en De Pastorie. Beide kamers bestaan uit twee verdiepingen, hebben een luxe badkamer, een fijne zithoek en een goed bed. Een eyecatcher is het bad in de badkamer van De Pastorie!

Een met liefde samengesteld ontbijt wordt geserveerd in de gemeenschappelijke ruimte, met kerkbanken. Ook in deze ruimte vind je een gezellige zithoek, de mogelijkheid voor het zetten van een kopje koffie en thee en drankjes in de koelkast. Voel je thuis!

Op vakantie in Zeeland

Het kerkje heeft een gunstige ligging, 10 minuten lopen van het strand van Vrouwenpolder en restaurants en terrasjes binnen bereik. Het is een perfecte uitvalsbasis voor het ontdekken van Zeeland. Spring op de fiets naar Middelburg, Veere of Domburg, wandel uren over de lange stranden en ontdek waarom Zeeland zo fijn is om te zijn.Nachtje in de Kerk Fort den Haakweg 16 4354AE Vrouwenpolder

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: