Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
B&B Ô Sixième Sens
B&B met wellness
1 - 8 personen
vanaf € 150 per nacht
Ga naar de website

Verwenadres in de Ardennen

B&B Ô Sixième Sens is hét ultieme verwenadres! Een B&B waar echt alles klopt, van gastvrijheid tot ontbijt, van comfort tot locatie. Een adres om te koesteren.

Luxe kamers en wellness

De luxe B&B heeft slechts vier kamers, elk anders ingericht met als thema’s Vuur, Aarde, Lucht & Water. Ze delen een hoog comfortniveau en zijn zo ingericht dat al je zintuigen geprikkeld worden.  Veel sfeer en warmte. Een haard in je kamer, een prachtig bad, kingsize bedden van hotelkwaliteit; alles in perfecte harmonie. Vanuit kamer Water, waar wij sliepen, loop je zo het ruime terras op, met zicht op het zwembad en de bossen. Gasten mogen gebruik maken van de wellness, met sauna & jacuzzi, het verwarmde zwembad en de ligbedden/hangmatten in de tuin. Je wordt hier vanaf de eerste minuut tot je vertrek in de watten gelegd, met een goed glas wijn bij de haard en een biologisch ontbijt om bij te watertanden.

Een unieke ligging

Misschien heeft de ligging van Ô Sixième Sens nog wel het meeste indruk op me gemaakt. Je bent de grens van België naar Frankrijk nog niet over of je rijdt het ‘dorpje’ Williers binnen. Eén (doodlopende) straat op een heuvelrug, omringd door bossen en puur natuur. Charmant, met een pittoresk kerkje aan het ‘dorpspleintje’. Een idylle waar je overnacht in een wereld van rust.

Ga naar de website


B&B Ô Sixième Sens 19 rue de l'Ancien Lavoir F-08110 Williers

Thema's uit dit plekje