Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
O Tartufo
Bed & breakfast
1 - 3 personen
vanaf € 70 per nacht

Logeren in een sprookje in de Algarve

Bed & Breakfast O Tartufo is bijzonder in alle opzichten. De sfeervolle bed and breakfast ligt in de Algarve, net buiten het plaatsje Moncarapacho. In dit deel van de Algarve vind je nog weinig massatoerisme, het is hier volop genieten van rust & ruimte.

Een oase op het platteland

De zonnige B&B, gevestigd in een monumentale quinta, is onlangs geheel gerenoveerd met bijzondere aandacht voor de originele details. Authentieke kleurrijke tegelvloeren met unieke patronen en originele ornamenten bepalen de sfeer van het huis. Wanneer je de patio voor het eerst betreedt moet je echt even stil staan om alles in je op te nemen. Moorse details, exotische planten, net een sprookje! Een perfecte bestemming voor een zonvakantie! Overal in en rondom het huis vind je fijne hoekjes en zitjes met loungebanken en hangmatten.

Naar de sterren staren

Het dakterras is een heerlijke plek om de zon onder te zien gaan. Er hangen keramiek lampen die voor een gezellige en romantische sfeer zorgen. Een insider’s tip; laat het licht een keertje uit, dan zie je heel veel sterren!

Een bijzonder project

Met je verblijf in een van de gastenkamers of het patio-appartement van Michelle en Theo draag je bij aan het realiseren van microkredieten, die worden uitgeleend aan kleine ondernemers over de hele wereld. Als dat niet bijzonder is…

Bezig...
Ga naar de website


O Tartufo Sitio do Gião 41-H 8700-074 Moncarapacho

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: