Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
B&B Poldergoed
B&B
2 - 7 personen
vanaf € 95 per nacht

Overnachten aan rand van de Vleuwe

Bed and Breakfast Poldergoed ligt aan de rand van het Veluwemeer, midden in de Arkemheen polder. Overnachten bij Poldergoed betekent omringd zijn door het prachtige vlakke Hollandse landschap met weidebloemen, slootjes en het gekwetter van de water- en weidevogels die rakelings langs vliegen. Geniet van de weidsheid, de rust, de ruimte…

Landelijk, stoer en een stukje nostalgie

Jenny en Bram hebben de afgelopen jaren keihard gewerkt aan de realisatie van Bed and Breakfast Poldergoed. Er is een grote gemeenschappelijke ruimte met een lange tafel, mooie betonnen vloer, stoere houten elementen en industriele lampen. Let vooral even op de fonteintjes in de toiletten, die komen nog uit de oude kleuterschool van Bram. De sfeervolle landelijke stijl is warm, uitnodigend en geeft je een gevoel van thuis-zijn. Geniet hier in de gezellige zithoek bij de houtkachel of in de zomer op het terras voor de openslaande tuindeuren.

Logeren bij B&B Poldergoed

Logeren bij B&B Poldergoed doe je in een van de twee gastenkamers. Er is een grote familiekamer beschikbaar, met een bedstede voor de kinderen. Hoe leuk is dat! Grote pret achter de luikjes gegarandeerd. Wanneer je met vriendinnen, je gezin of een gezelschap van max. 7 personen een weekendje weg wilt dan is Poldergoed de perfecte locatie. Boven twee comfortabele kamers, beneden een hele grote en gezellige ruimte. ‘s Morgens staat de ontbijttafel voor je klaar met vers gebakken broodjes en croissants, eieren, jams en kazen.

Vergaderen?

Inspiratie opdoen? Bij Poldergoed kan je vergaderen, een workshop volgen of brainstormsessie houden met groepen tot 20 personen. Een inspirerende omgeving en optimale verzorging!

Bezig...
Ga naar de website


B&B Poldergoed Middelbeekweg 30 3882RT Putten

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: