Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
De Rheezer Kamer
B&B en theehuis
2 - 4 personen
vanaf € 140 per nacht

Bijzonder overnachten in het Vechtdal

De Rheezer Kamer is een Bijzonder Plekje, een bed and breakfast en theehuis op een van de mooiste plekken in het Overijsselse Vechtdal, aan een authentieke brink in Rheeze.

Op het moment dat je aan komt rijden begint je vakantiegevoel al. Over een klinkerweg rijd je de mooie brink op, omringd door monumentale boerderijen en hoge bomen. Het lijkt alsof de tijd hier stil staat…. Midden in dit prachtige stukje Nederland ligt De Rheezer Kamer met een stijlvol ingericht gastenverblijf en een heerlijk theehuis.

Overnachten bij de Rheezer Kamer

Het gastenverblijf is niet alleen maar een B&B kamer. Je hebt een compleet gastenverblijf exclusief voor jezelf hebt, met grote living met zithoek en lange eettafel! Ruimte, rust, luxe… en een prachtig uitzicht over de landerijen naar de Vecht. De Rheezer Kamer ademt sfeer. Eigentijds design; een mooie mix van duurzame materialen, regionale producten en behoud van authentieke details. Na een goede nacht op een eco-luxe bed word je verrast met een smakelijk en uitgebreid ontbijt: vers gebakken Vechtdalbrood, boerenyoghurt met honing en uiteraard een vers scharrel eitje.

Inspiratie voor je interieur

Naast bijzonder overnachten in de luxe B&B kun je bij de Rheezer Kamer ook vergaderen en mooie woonaccessoires kopen. Gastvrouw Astrid heeft bewust gekozen voor het interieur van de Rheezer Kamer. Duurzame producten met een verhaal, tijdloos en puur woontextiel van natuurlijke materialen, interieur-accessoires van gerecyclede- en restmaterialen… Alles is even mooi!

Een bijzonder theehuis

Het gastenverblijf van de Rheezer Kamer is al een ontdekking, maar daarnaast is er ook een prachtig theehuis op het erf aanwezig met de lekkerste koffie van Nederland. De moeite waard om te ontdekken! In de tuin aan de Brink vind je verschillende (originele) zitjes. Zak weg in een kruiwagen met bontje, zoek een plaatsje op een van de strobalen, schuif aan de lange tafel.

En dan heb ik het nog niet eens gehad over de mooie omgeving, de ligging aan het Pieterpad, het Vechtdal…De Rheezer Kamer Rheezerbrink 5 - 7794 RG Rheeze

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: