Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Tapada do Gramacho
B&B en appartementen
2 - 6 personen
vanaf € 75 per nacht/week

Vakantie aan de Algarve

Tapada do Gramacho ligt in een groene vallei in het binnenland van de Algarve, een paar kilometer van het historische plaatsje Silves. Vanuit de accommodatie rijd je zo naar de mooie kustlijn van de Algarve met toeristische badplaatsen en stille baaien, voor ieder wat wils. De meest mooie rotsformaties en verlaten stranden liggen langs de kustlijn.

Hip overnachten in de Algarve

Tapada do Gramacho is een prachtige accommodatie, met B&B kamers en appartementen. Hier geniet je van de atmosfeer van een oude Portugese boerderij, maar dan met modern comfort en luxe. Hip en trendy; elke kamer en elk appartement heeft een eigen stijl. Van vintage tot funky, van bohemian tot Arabisch. Ideaal voor als je met je gezin komt zijn de appartementen, voor 2 tot 6 personen.

Experience the sound of silence

De oude Portugese boerderij ligt in een omgeving met rust, ruimte en natuur. Wat je hoort, is het geluid van de vogels, krekels en het ruizen van de wind door het riet. Tenminste, als je zonder kinderen op vakantie gaat! Ga je met kinderen dan vind je bij Tapada do Gramacho een heerlijk vakantiedomein met zwembad en vakantievriendjes.

In de omgeving van Tapada do Gramacho

Een huurauto is onmisbaar tijdens je verblijf. Rij naar het uitgestrekte strand van Santa Luzia, ga zwemmen bij Castello Beach en schelpen zoeken bij Coelho. Zin in cultuur? Silves is een mooi stadje en de historische binnenstad van Faro is een bezoek ook zeker waard!Tapada do Gramacho Silves Algarve

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: