Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Valencia Mindfulness Retreat
Bed & breakfast
1 - 12 personen
vanaf € 45 per nacht
Ga naar de website

Verwenadres in het historische centrum

Valencia Mindfulness Retreat is een sfeervolle bed and breakfast in Valencia, waar GASTVRIJHEID met hoofdletters wordt geschreven! De B&B heeft een perfecte ligging in het historische hart van de stad. De mooiste plekjes, musea, winkels, gezellige terrasjes en restaurants van de meest gezellige historische wijk Barrio del Carmen liggen als het ware voor de deur.

Kunst, meditatie, wellness en luxe

Gastheren Dany en Thijs hebben hun droom waargemaakt! Een B&B gerealiseerd, smaakvol ingericht en sfeervol, een plek waar gasten volop verwend worden. De verwennerij begint direct bij aankomst, met sprankelende Cava. De kern van het concept van Dany & Thijs is mindfulness, wat inhoudt dat alles zorvuldig is uitgezocht, met aandacht voor detail en van de beste kwaliteit. De inrichting is origineel, artistiek, een mix van kunst en comfort. Van porseleinen theekopjes tot authentieke schilderijen. Behalve een privé-appartement en ‘Bed and Breakfast’-kamers bieden Dany & Thijs een breed assortiment aan andere services, van ontspannende massages door ervaren therapeuten tot een ‘Vroege Vogel Meditatiekamer’. Van onschatbare waarde zijn de geheime tips, op maat gegeven en onmisbaar voor je stedentrip naar Valencia!

Ontbijten bij Valencia Mindfulness Retreat

Het ontbijt van deze B&B verdient een aparte alinea en is echt van een klasse apart! ’s Ochtends staat een prachtige gedekte tafel klaar, waar alle gasten aanschuiven. Vers fruit, Cava, lokale lekkernijen, zalige broodjes, Griekse yoghurt, vleeswaren…alles is even mooi gepresenteerd. Denk daarbij het zonlicht, de hartelijkheid van de gastheren en het gezelschap (gegarandeerd leuk met elkaar) en je kan niet anders dan concluderen: dit is het perfecte ontbijt!

De perfecte verblijfplaats voor een bezoek aan Valencia!

Bekijk ook de prachtige film van Jasmijn Vonsée!
(Fotografie: Binti Home)

Ga naar de website


Yoga, massage, pilates

Een uurtje yoga (prive of in een groep), een holistische massage of een les Pilates? Informeer bij de mannen naar de mogelijkheden!Valencia Mindfulness Retreat Valencia

Thema's uit dit plekje