Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Bed and breakfast op de Veluwe
Een bed and breakfast op de Veluwe is perfect voor een paar onbezorgde dagen genieten in de natuur. Eindeloos wandelen in de twee nationale parken, een avontuurlijke mountainbiketocht, wild spotten, ’s avonds heerlijk slapen bij een bijzonder plekje en de volgende dag beginnen met een verzorgd ontbijt. Heerlijk! Zin om te gaan? We hebben de leukste B&B’s op de Veluwe verzameld.

Bijzondere plekjes in de natuur

B&B's op de Veluwe »

Bijzonder overnachten bij een B&B

Een bed and breakfast is meer dan een overnachtingsplek. Het zijn vaak bijzondere plekjes die met veel liefde en passie worden gerund door gastvrije eigenaren die er alles aan doen om te zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt. Wie houdt van oprechte gastvrijheid en een persoonlijke benadering zit bij een B&B helemaal op de juiste plek. Verder is een bed and breakfast met slechts enkele kamers lekker kleinschalig en word je ‘s morgens in de watten gelegd met een heerlijk (streek)ontbijt. Zoveel redenen om te kiezen voor een overnachting bij een bed and breakfast op de Veluwe!

Wit huisje met witte schommelstoel en zwarte houtkachel

Wat ga je doen bij je B&B op de Veluwe?

Naast al die voordelen van een bed and breakfast krijg je er dan ook nog de Veluwe bij. De Veluwe is een van de grootste natuurgebieden van Nederland en biedt eindeloze mogelijkheden voor activiteiten en uitstapjes: van een mooie wandeling tot een avontuurlijke tocht met de mountainbike, van wild spotten tot zwemmen in het Veluwemeer. Bezoek Nationaal Park de Hoge Veluwe of geniet van Nationaal Park Veluwezoom ten oosten van Arnhem. Ook een bezoek aan het Kröller-Müller Museum of een van de Hanzesteden aan de rand van de Veluwe zijn leuke opties voor een uitstapje tijdens je verblijf.

Eekhoorntje op een boomstronk

Onze favoriete bed & breakfasts op de Veluwe

De meeste bed an breakfasts staan garant voor een bijzondere en gastvrije overnachting, maar sommige plekjes hebben nét dat beetje extra. Op Bijzonder Plekje vind je een verzameling van onze favoriete B&B’s.

Op de Veluwe selecteerden we onder andere:

Welke gaat het worden?

Bekijk ook deze huisjes op de Veluwe

Safaritent in het bos, met overdekte veranda met bank