Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Villa Nieuwland
B&B met 3 kamers
1 - 4 personen
vanaf € 110 per nacht

Bijzonder overnachten aan zee

Villa Nieuwland is een bed and breakfast op Wieringen, een onbekend stukje Nederland dat nog niet door de massatoerist ontdekt is. Als we het hebben over unieke locaties, dan staat deze locatie met stip bovenaan!

Unieke locatie aan de Waddenzee

Villa Nieuwland ligt pal aan Werelderfgoed de Waddenzee, op het geheime waddeneiland Wieringen. Het uitzicht vanuit de villa is adembenemend: 180 graden Waddenzee, met in de verte de contouren van Texel, Vlieland en Terschelling. ’s Avonds glijdt het licht van maar liefst vier vuurtorens – die van Den Helder en de drie Waddeneilanden –  over het water. Verder is het hier vredig en stil, met slechts het geluid van de golven, de wind, de vogels én de kerkklok. Neem ’s avonds even een kijkje op de dijk en laat de omgeving op je inwerken. Heerlijk een frisse neus voor het slapen gaan en het gevoel van leegte in je hoofd…

Visdiefje, Waterkeer en Zeezoen

Villa Nieuwland, een rijksmonument, heeft drie ruime gastenkamers met de passende namen Visdiefje, Waterkeer en Zeezoen. De kamers zijn warm en sfeervol ingericht, in mooie, zachte tinten. Ruim en comfortabel. Op de begane grond vind je de gezellige ontbijtruimte, waar ’s ochtends een uitgebreid ontbijt wacht.

Rijksmonument bij Werelderfgoed

Het landhuis is een ideale uitvalsbasis voor prachtige wandelingen en fietstochten. Vanuit de tuin loopt een eigen pad over de dijk naar het wad waar je, vooral bij eb, eindeloos kunt ronddwalen. Hier bestaat het leven uit vogels, vergezichten, wandelen, fietsen, rust en ruimte.

Een verblijf bij de bijzondere bed and breakfast Villa Nieuwland biedt inspiratie, eindeloos veel inspiratie…

Cadeaubon!

Op zoek naar een bijzonder cadeau? Je ouders (of vrienden/vriendinnen) eens in de watten leggen? Geef een overnachting bij Villa Nieuwland cadeau!Villa Nieuwland Wieringen

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: