Even geduld...
Schrijf een recensie
De ZIL in het groen
De ZIL kamer 2
De ZIL slaapkamer
De ZIL ontbijt
De ZIL luxe badkamer
De ZIL badkamer
De ZIL huisgemaakte jam
De ZIL
De ZIL B&B
De ZIL in het groen
De ZIL kamer 2
De ZIL slaapkamer
De ZIL ontbijt
De ZIL luxe badkamer
De ZIL badkamer
De ZIL huisgemaakte jam
De ZIL
De ZIL B&B
Pin
Marleen ontdekt

De ZIL

Bed & breakfast

De ZIL
Bed & breakfast

1-6 personen
vanaf € 100 per nacht

Slapen in het groen

De nieuwe bed & breakfast De ZIL ligt midden in het groene Vlaamse Kempenland, heerlijk rustig en met zicht op de bossen en de weilanden. Een nachtje ‘dromen tussen de bomen’ hier zorgt ervoor dat je ontspannen weer naar huis terugkeert!

Landelijke gezelligheid

Want welke kamer je bij De ZIL ook kiest, ze zijn alle drie even sfeervol ingericht. Met kleuren die bij de landelijke omgeving passen, heerlijke boxsprings, fijn bad- en bedlinnen, een aparte badkamer, een flatscreen… De gastenkamer op het gelijkvloers heeft zelfs een privé-terrasje en een van de kamers boven een infraroodstraler. Slapen als een roosje dus en ’s ochtends ontwaak je met een vogelconcert (of wat wilde reeën) én een heerlijk ontbijtje van gastvrouw Dana. Bij mooi weer lekker buiten, op het terras.   

Vergeet je wandelschoenen niet!

In de directe omgeving van De ZIL maak je prachtige wandel- en fietstochten door bossen, velden, heide en vennen. Overal beleef je de natuur weer anders. Even uitrusten kan in een van de vele bruine kroegjes óf je reserveert bij een van de wellness- en saunacentra in de buurt. Wat een zaligheid!

Wil je hier graag overnachten?
Vraag vrijblijvend de beschikbaarheid aan.


Ga naar de website


De ZIL Zillekespad, 2230 Herselt, België

Thema's uit dit plekje