Even geduld...
Schrijf een recensie
Bezig...
La Fougeraie
Chambres et tables dhotes
Buitenzijde gite
Vakantiegevoel
Schilder workshop
In de tuin
Keuken gite
Woonkamer gite
 La Fougeraie
Achtertuintje
Hartig taartje
Le Puy
Luchtfoto
La Fougeraie
Chambres et tables dhotes
Buitenzijde gite
Vakantiegevoel
Schilder workshop
In de tuin
Keuken gite
Woonkamer gite
 La Fougeraie
Achtertuintje
Hartig taartje
Le Puy
Luchtfoto
Pin
Marleen ontdekt

La Fougeraie

B&B en 6-persoons gîte

La Fougeraie
B&B en 6-persoons gîte

2-6 personen
vanaf € 59 per nacht

Vakantie in de Auvergne

Chambres d’hôtes La Fougeraie biedt alles wat je van een vakantie in Frankrijk mag verwachten. Kleine Franse dorpjes waar je de hanen hoort kraaien en de koeienbellen hoort rammelen, gezellige brocante marktjes en een prachtig landschap. Een plek waar het jachtige leven ver te zoeken is en het ontbijt bestaat uit o.a. knapperig vers stokbrood, huisgemaakte confiture en een heerlijke kop koffie. 

La Fougeraie ligt in het dorpje 'Folgoux' in de Auvergne - Haute Loire. De gastenkamers (basic, maar stijlvol) bevinden zich in een voormalige kasteelboerderij, waar in de oude koeienstallen een brocantewinkeltje gevestigd is. Met een (zwem)meer op loopafstand, prachtige natuur voor wandelingen/fietstochten, leuke (brocante)markten binnen handbereik en zelfs de mogelijkheid tot het volgen van diverse workshops is dit een klein paradijs. Ver weg van het gejaagde bestaan en toch op slechts een dagje rijden van Nederland.

6-persoons gîte

Naast de fijne gastenkamers biedt La Fougeraie een compleet ingerichte 6-persoons gîte aan. Het vakantiehuis ligt op hetzelfde terrein als de chambres d’hôtes en biedt volop privacy. In de woonkamer met open haard is het 's avonds goed vertoeven met een lekker wijntje. De open keuken is een fijne plek om samen te zitten en een lekkere maaltijd te bereiden. De gîte bestaat uit drie verdiepingen en heeft drie slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. Genieten van het zonnetje doe je in de privé achtertuin of de grote gastentuin van de chambres d’hôtes.

'Terug naar de natuur maar dan anders'

Het concept van La Fougeraie is 'Terug naar de natuur maar dan anders'. Je geniet hier van de natuur, in alle opzichten! De luxe bestaat niet zo zeer uit een 5-sterren accommodatie maar uit een accommodatie die rust, ontspanning, inspiratie, genieten en culinaire verrassingen met zich meebrengt...Het eten komt deels uit eigen tuin of uit de omliggende bossen (paddestoelen) en verder natuurlijk uit de regio. 

Met je blote voeten in het gras, de frisse wind door je haar, schone lucht in je longen en de zon die alles vrolijk kleurt....

Wil je hier graag overnachten?
Vraag vrijblijvend de beschikbaarheid aan.


Ga naar de websiteAls je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: