Even geduld...
Schrijf een recensie
Bezig...
Comfortabele bedden
Badkamer
Stijlvolle kamers
Logeren in de studentenstad
Drie kamers
Room 3
In hartje Leuven
Lodging at 8
Tuintje en dakterras
Uitgebreid ontbijt
Schuif aan voor een ontbijt
Comfortabele bedden
Badkamer
Stijlvolle kamers
Logeren in de studentenstad
Drie kamers
Room 3
In hartje Leuven
Lodging at 8
Tuintje en dakterras
Uitgebreid ontbijt
Schuif aan voor een ontbijt
Pin
Marleen ontdekt

B&B Lodging at 8

B&B

B&B Lodging at 8
B&B

1-3 personen
vanaf € 99 per nacht

Karaktervolle B&B in Leuven

B&B Lodging at 8 ligt in hartje Leuven, op steenworp afstand van het stadscentrum. Bij aankomst wacht je een warm welkom. De sfeer is huiselijk, je voelt je meteen thuis, zo fijn! Het huis stamt uit 1918 en is recent gerenoveerd, oude elementen zijn gecombineerd met eigentijdse invloeden en luxe. 

Luxe & comfort

Tijdens je verblijf in Leuven kom je niets te kort. In de drie kamers staat een comfortabel tweepersoonsbed met ergonomische hoofdkussens. De badkamers zijn modern ingericht en elke kamer heeft televisie en internet. Room 3 is geschikt voor gezelschappen van drie personen, er staat een extra bed en er is een ingericht keukentje. Na een fijne nachtrust en een frisse douche schuif je aan voor een uitgebreid ontbijt. Bij lekker weer strijk je neer op het dakterras of in het tuintje... Heerlijk!

Ontdek de studentenstad

In de universiteitsstad hoef je je geen moment te vervelen. Er zijn verschillende parken waar natuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Aan winkels ook geen gebrek, een dagje shoppen in Leuven is dan ook meer dan een goed idee! Het centrum van Leuven is niet heel groot, maar wel heel gezellig! Alles is te lopen! Cultuur vind je in het kunstcentrum het STUK, op loopafstand van de B&B. Kijk ondertussen je ogen uit als je voorbij de oude gebouwen en de Grote Markt loopt en sluit af in een gezellig restaurantje voor een smakelijk diner. Even sfeer proeven in het culinaire hart van de stad, de Muntstraat. Leuven is een en al genieten!

Wil je hier graag overnachten?
Vraag vrijblijvend de beschikbaarheid aan.


Ga naar de website


Kom je met het openbaar vervoer?

Er is gratis vervoer van en naar het station. Informeer naar de mogelijkheden.


Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: