Even geduld...
Schrijf een recensie
Bezig...
Suite 5
De hippe Suite 5
Madame Lescaut
Suites in het Koetshuis
Suite 2
Suite 1 en 2
Originele details
Kindvriendelijk
Eettafel Suite 5
Sfeervolle tuin
De geheime Suite 5
Uren speelplezier
Suite 5
De hippe Suite 5
Madame Lescaut
Suites in het Koetshuis
Suite 2
Suite 1 en 2
Originele details
Kindvriendelijk
Eettafel Suite 5
Sfeervolle tuin
De geheime Suite 5
Uren speelplezier
Pin
Marleen ontdekt

Madame Lescaut

B&B en groepsaccommodatie

Madame Lescaut
B&B en groepsaccommodatie

1-18 personen
vanaf € 80 per nacht

Logies & ontbijt met hot tub en sauna

Madame Lescaut klinkt een beetje deftig. De Franse naam past perfect bij het koetshuis van de monumentale rentmeestersvilla. Voor het overige is Madame Lescaut alles behalve deftig! Gastvrij, persoonlijk en kleinschalig passen beter bij deze logies & ontbijt in het Overijsselse Vechtdal. 

Bijzondere suites in een koetshuis

Manôn en Jurgen hebben in het voormalige koetshuis prachtige suites gecreëerd. Vier ruime, comfortabel ingerichte suites, elk met een eigen kleur en stijl. Suite 1 en 2 zijn verdeeld over twee verdiepingen en heel geschikt voor gezinnen. Een badkamer en woonkamer op de begane grond, op de eerste verdieping romantische en originele bedstedes. Suite 3 en 4 lijken op een ruime hotelkamer, met een zit-slaapgedeelte en badkamer. Als gast mag je gebruik maken van de keuken in de hal.

Geheim plekje in de tuin

Suite 5 is een verborgen plekje in de tuin, zo'n parel die je wilt ontdekken, maar het liefst niet verder vertellen. Verscholen in het groen, te bereiken via een eigen oprijlaantje, bereik je dit lieve houten huis met veranda. Romantisch, knus, hip en eigentijds. Moeilijk te omschrijven, Suite 5 moet je ervaren! Qua bedden is er plaats voor zes personen, aan de lange eettafel en in de zithoek kun je met meer personen terecht. Kom met de hele familie, huur alle suites (plaats voor 14 volwassen & 4 kinderen) en gebruik Suite 5 als 'verzamelplek/honk'. Vooraf even loten wie er op de slaapvide mag overnachten, met zicht op de sterren!

Overnachten met luxe extra's

Madame Lescaut legt je in de watten! De suites zijn al fijn, de sauna & hot tub in de grote tuin maken het feest compleet. 

Wil je hier graag overnachten?
Vraag vrijblijvend de beschikbaarheid aan.


Ga naar de websiteAls je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk:

Leuke blogs om te lezen: