Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Bed & Boot Mol/Groenewegen
Appartement en vakantiehuisjes
1 - 8 personen
vanaf € 99 per B&B kamer per nacht

Overnachten aan de Dorpsgracht in Giethoorn

Bed & Boot Mol/Groenewegen ligt aan de Dorpsgracht in Giethoorn, op een rustige locatie grenzend aan een privé natuurgebied. Na een grondige verbouwing is een deel van de boerderij ingericht als 8-persoons appartement, heerlijk luxe met onder andere een infrarood sauna. Daarnaast zijn er twee vrijstaande huisjes, geschikt voor twee personen en is een overnachting op basis van B&B ook mogelijk.

Behalve overnachten kun je hier ook varen vanaf de voordeur. Huur een (fluister-)bootje en ontdek Giethoorn en Nationaal Park Weerribben-Wieden.

Accommodaties voor 2 tot 8 personen

Het appartement van Mol/Groenewegen bevindt zich in de boerderij en is met vier slaapkamers geschikt voor acht personen. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer en op de benedenverdieping heb je alle ruimte om samen te zijn. Er is een gezellige zithoek, een moderne keuken, eethoek met lange tafel en grote ramen met zicht op de bootjes en een ruim terras met tuinmeubilair. Kom je met z’n tweeën? Boek dan een verblijf in één van de vrijstaande, rietgedekte vakantiehuisjes. De Giethoorn Lodge heeft een knusse slaapvide en een houten veranda met terras. De Wieden Lodge heeft een ruimere slaapvide, is recent verbouwd, voorzien van een fris interieur en heeft twee terrassen.

Varen vanaf de voordeur bij Mol/Groenewegen

Wanneer je logeert in Giethoorn, is een tocht met een fluisterboot door de bekende grachten en de omgeving natuurlijk een must-do. Maar tijdens een verblijf bij Bed & Boot Mol/Groenewegen is er nog zoveel meer wat je kunt doen. Ga ook eens op pad met een (zeil)punter of kano, stap op de fiets richting St. Jansklooster en Blokzijl en ontdek op deze manier de prachtige natuur van Nationaal Park Weerribben-Wieden of maak een mooie wandeling. Verblijf gerust meerdere dagen, ook Hanzestad Zwolle ligt binnen bereik.

Bezig...
Ga naar de website


Bed & Boot Mol/Groenewegen Binnenpad 28, 8355 BR Giethoorn

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: