Even geduld...

Een van de voordelen van overnachten bij een bed and breakfast is het ontbijt, vaak een feestje! Met liefde bereid, bestaande uit streekproducten en met zorg gepresenteerd. Voor sommige ontbijtjes wil je graag een nachtje langer blijven! Of kom je nog eens terug. Onze favoriete ontbijt B&B’s op een rij:

1. Ontbijten met een verhaal bij Dalauro

Het ontbijt bij B&B Dalauro in Limburg is legendarisch. Zoals eigenlijk elke maaltijd die bij Rob uit de keuken komt. Op tafel staan voornamelijk streekproducten, met aandacht geselecteerd. Elk product komt met een verhaal wat je doet watertanden. Het brood van Koos, de vleeswaar van Jean, honing van John en de jam van papa Jac. Daarbij een ontbijtamuse van Rob, aangepast aan het seizoen en elke dag anders. Wij zijn fan van de CHOC spreads, die in verschillende smaken op tafel staan. Dit ontbijt, een beleving op zich…

Dalauro – Eyserheide 27, Eys

2. Ontbijt ‘op bed’ in de Betuwe

Bij B&B Bed in de Betuwe krijg je je ontbijt op je kamer bezorgd, op de tijd dat jij wilt. Heerlijk uitslapen, even lekker lanterfanten en dan ontbijt ‘op bed’. Femke heeft alles voor het ontbijt met zorg uitgezocht. Warme broodjes, vers sap & fruit, een yoghurtje met granola, een gepocheerd eitje… Blijf je een paar dagen, dan vind je elke dag een andere verrassing bij je ontbijt. Alles smaakt extra lekker door de liefde waarmee je ontbijt is bereid.

Bed in de Betuwe – Kerkplein 5e, Hemmen

3. Neem de tijd voor dit ontbijt

Wanneer je bij Slapen in het Bos je ontbijt geserveerd krijgt, weet je even niet waar je kijken moet. Zo veel en zo lekker! Een sapje, een smoothie, yoghurt met cruesli, warme poffertjes en broodjes, vleeswaren, kaas, zoetigheid, een eitje en vers fruit. Heb ik een stukje taart al genoemd? Te veel om op te noemen en genoeg voor een lunchpakketje voor tijdens je wandeling of fietstocht door de bossen.

Slapen in het Bos – Asselsestraat 405, Apeldoorn

4. Aan de keukentafel bij de Weide Wereld

Voor het ontbijt bij B&B De Weide Wereld ben je van harte welkom aan de lange eettafel in de gezellige woonkeuken van Petra en Bruno. De geur van vers brood komt je tegemoet als je de keukendeur opent. Petra maakt op ouderwetse wijze een kop koffie voor je, slowwwww…. Stoer brood, roomboter, yoghurt van de boer in de buurt, huisgemaakte jam van fruit uit eigen gaard en eieren van eigen kippen: alles eerlijk en heerlijk! Door de warmte van de gastvrouw smaakt alles nóg beter.

B&B De Weide Wereld – Boereweg 7, 8730 Beernem

Bekijk ook deze bijzondere B&B’s

Ontdek ook deze plekjes: