Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Bed & Brood & Zo
Bed & breakfast
1 - 2 personen
vanaf € 125 per nacht

Bijzonder overnachten in Heusden

Bed & breakfast Bed & Brood & Zo vind je in hartje Heusden, in een van de sfeervolle straten van de vestingstad. Met slechts twee kamers vind je hier een gezellig en persoonlijk overnachtingsadres. Een fijne uitvalsbasis voor je bezoek aan Vesting Heusden en de omgeving.

Over Bed & Brood & Zo

Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen: alleen al voor het ontbijt wil je een keer overnachten bij deze bed & breakfast in Heusden. Dit ontbijt wordt namelijk geserveerd op je kamer én is zo uitgebreid dat je echt even de tijd moet nemen om er van te genieten. Op bed! (of aan tafel als je dat fijner vindt).

Dat is niet het enige fijne aan Bed & Brood & Zo. De bed & breakfast heeft twee sfeervol ingerichte kamers, onder de balken van het monumentale pand. De kamers zijn niet groot, maar hebben wel alles wat je je maar kan wensen. En meer. Hier is namelijk aan echt alles gedacht. Koffie en thee, koekjes en chocolade, een flesje wijn, rood, rosé of wit, bubbels in de koelkast… Tel daarbij de stapel handdoeken, lekkere badjassen, doucheproducten in de badkamer en je weet dat je gaat nieten.

Wat ga je doen in Heusden en omgeving?

Heusden is een schilderachtig vestingstadje aan de Maas. Bed & Brood & Zo ligt in het centrum. Een paar stappen en je staat in de winkelstraat of tussen de terrassen op de Vismarkt. Maak een wandeling over de stadswallen om een beeld te krijgen van de bastions en de vesting. Ga even terug in de tijd bij het Gouverneurshuis en strijk neer in de ommuurde tuin. Dwaal door de straten langs de Stadshaven en snuffel in de bijzondere winkels in Heusden. Blijf gerust langer dan gepland. Niet alleen Heusden is erg leuk, ook de omgeving is prachtig. Huur een fiets of retroscooter en rijd naar de Loonse en Drunense duinen, met een verplichte stop bij de Maaihoeve. Den Bosch ligt op slechts enkele kilometers.

Informeer ook naar de speciale arrangementen voor foodlovers, zen lovers en fietslovers. Ben je op zoek naar een bruidssuite? Romantischer kan het bijna niet: logeren in de Wittebroodstraat!

(foto’s: met dank aan @Joycevloet)

Bezig...
Ga naar de website


Bed & Brood & Zo Wittebroodstraat 14 , 5256 EG Heusden Vesting

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: