Even geduld...

Kijk jij ook graag naar het programma Bed&Breakfast van Omroep Max? In het programma logeren drie stellen allemaal één nacht bij elkaar, waarbij de gastheer/-vrouw een activiteit organiseren en zich zo goed mogelijk presenteren. Na het uitgebreid testen is er aan het einde van het programma een winnaaar. 

(B&B Droom en Daad, B&B Bossche Beul)

Een bijzondere bed & breakfast?

Ik vind het heerlijk om binnen te kijken, te zien hoe de B&B eigenaren zich uitsloven voor de andere eigenaren en hoe iedereen stiekem commentaar geeft op elk klein dingetje waar ze over kunnen zeuren. De eigenaren zijn aan elkaar gewaagd, ze verschillen regelmatig qua instelling, opvatting en gastvrijheid. Ookal is alles piekfijn in orde, toch wordt er iets gevonden om af te kraken. 

(B&B Bed of Flowers, B&B Slapen in het Bos)

Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook regelmatig met kromme tenen zit te kijken. De B&B's die aan het programma deelnemen, zijn niet de B&B's die ik op Bijzonder Plekje promoot (een uitzondering daargelaten). Ik zou Omroep MAX zo graag eens meenemen naar een aantal B&B's van Bijzonder Plekje om de Nederlandse kijker te laten zien hoe het ook kan. 

Kijk jij met me mee naar Nederlandse B&B's die echt bijzonder zijn? Ik heb een aantal pareltjes geselecteerd, die niet alleen prachtig liggen en mooi ingericht zijn, maar waar gastvrijheid en persoonlijke aandacht ook vanzelfsprekend zijn: Bijzondere B&B's in Nederland.  

Bed&Breakfast Omroep Max
Vanaf vrijdag 9 januari 2015
21.30 uur, NPO 1 
(8 afleveringen)