Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Esprit Montagne
Hotel
1 - 2 personen
vanaf € 55 per nacht

Sfeervol hotel in de Franse Alpen

Hotel Esprit Montage ligt in een authentiek bergdorpje in de Franse Alpen, in het Portes du Soleil skigebied. Hotel Esprit Montagne is een rustiek en gezellig berghotel met twintig kamers die de charme van het bergleven uitstralen. Handgemaakte, houten meubels en warme plaids zorgen dat je je thuis voelt.

Na een dag van fysieke inspanning en geestelijke ontspanning in de buitenlucht kan je genieten van een goed glas wijn bij de openhaard in de salon, op de loungebank in de tuin met zicht op het omringende berglandschap of in de heerlijke sauna met massageruimte. Hotel Esprit Montagne is een perfecte uitvalsbasis voor een (actieve) zomer- of wintersportvakantie.

De charme van de bergen

De levensgenieter vindt in Esprit Montagne een bondgenoot. In het pittoreske dorpje La Chapelle d’Abondance maak je kennis met de Franse gastronomie, heerlijke streekproducten en de parels van de Alpen: haar wijnen. Elke avond geniet je in het restaurant van een verrassend, culinair Menu du Jour.

Tijd voor jezelf en tijd voor elkaar!

Hotel Esprit Montagne is geen gewoon hotel. Het is een droom van mensen, die hun eigen passies vorm hebben gegeven. Kom genieten en deel deze droom in Frankrijk!

Geen massa, maar kleinschalig en informeel.
Geen snelle hap, maar lekker genieten van een goed diner.
Geen drukte, maar een knapperend haardvuur en gezelligheid.
Hotel Esprit Montagne betekent… tijd-voor-jezelf en tijd-voor-elkaar!

Bezig...
Ga naar de website


Esprit Montagne La Panthiaz, 74360 La Chapelle-d'Abondance

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: