Even geduld...

Sinds deze week is er een nieuw reismagazine verschenen; Flower Power Travel Magazine. Over de kunst van het vakantie vieren; 'Groen en kleurrijk vakantie vieren'.

De bedenkers van Flower Power Travel zijn 'geïnspireerd door een onbestemde heimwee naar vroeger, toen zomervakanties nog eindeloos leken te duren en het vakantiegevoel al begon als je met de auto de hoek van de straat om was, op weg naar verre of minder verre oorden', zegt Nanette van Mourik, hoofdredacteur van het blad.

Kunst van vakantievieren
'Eigenlijk gaat Flower Power Travel niet over reizen, maar over de kunst van het vakantie vieren. Van die vakanties waarin niets moet en je alles een beetje op z'n beloop laat. Lekker knoeien met je tijd. Blote voeten in het gras en de enige zorg die je hebt is of je vanavond sardientjes gaat eten in de haven of tapa's in dat gezellige steegje in de oude stad.’

Flower Power Travel ziet er fris, vernieuwend en vrolijk uit. Zodra je het leest word je direct enthousiast en krijg je een blij gevoel. Ik werd helemaal dolblij bij het zien van de vermelding van Bijzonder Plekje op de nieuwspagina!

Ik zeg, kopen dit zonnige magazine!