Even geduld...

Regelmatig krijgen we bij Bijzonder Plekje de vraag: ‘weet je nog een leuke camping? Klein, fijn, sfeervol; in de stijl van Bijzonder Plekje?’ ‘We gaan met een camperbusje op stap, maar weten niet waar we moeten overnachten, weet jij iets leuks?’ Werk aan de winkel dus! Zo is het idee ontstaan om naast bijzondere plekjes te starten met een verzameling van kleine campings en bijzondere glampingadressen.

Q2FtcGluZyBlbiBnbGFtcGluZw==

Meer kamperen

Er wordt weer meer gekampeerd! We willen terug naar de natuur, lekker buiten leven, rust en ruimte. Met de tent of helemaal hip, met een gepimpte caravan. Samen zijn, genieten van elkaar en van de natuur. Het liefst op een sfeervolle, kleinschalige camping of natuurkampeerterrein. Maar waar vind je die fijne kampeerplekken? Campingsites zijn er meer dan genoeg. Maar die ene parel? Dat is nog niet zo makkelijk! Wij gaan ze voor je verzamelen, in Europa.

Qmlqem9uZGVyZSBnbGFtcGluZyBhZHJlc3Nlbg==

Kamperen met luxe

Denk je bij jezelf ‘Alles went, behalve een tent’? Dan is de glamping trend echt iets voor jou. Kamperen met luxe! Een goed bed, ingerichte keuken, comfortabel interieur en soms zelfs privé sanitair. Logeren in een safaritent, pipowagen, tipi met houtkachel. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op Bijzonderecamping.nl en ontdek al die parels in het groen.