Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Bijzondere hotels in NL
Ben je op zoek naar een bijzonder hotel in Nederland, maar wil je niet verblijven in de zoveelste vestiging van een grote hotelketen? Dat hoeft ook niet. Gelukkig zijn in Nederland allerlei bijzondere hotels te vinden waar overnachten echt genieten is. Gewoon omdat je jezelf eens lekker in de watten wilt leggen, of omdat je iets bijzonders te vieren hebt.

De mooiste hotels in ons land

Ontdek de bijzondere hotels  »

De voordelen van bijzondere hotels

In de vele bijzondere hotels die je in Nederland kunt vinden, merk je meteen bij binnenkomst het verschil. In plaats van een onpersoonlijke receptie waar je je niet veel meer dan een nummer voelt, staat je hier een warm welkom te wachten. Een van de dingen die deze hotels in Nederland zo bijzonder maken, is namelijk de persoonlijke aandacht die je er tijdens je hele verblijf krijgt.

Combinatie van sfeervol en authentiek bij een boutique hotel in Nederland

Wat maakt de bijzondere hotels zo speciaal?

Juist omdat deze hotels geen eenheidsworst zijn, kunnen ze onderling enorm verschillen. Allemaal hebben ze een uniek karakter en hun eigen bijzonderheden, zoals:

  • Een prachtige omgeving, waarmee het hotel één harmonieus geheel vormt
  • Een bijzonder pand, zoals een historisch gebouw of een industrieel object
  • Een uniek interieur met exclusieve materialen, design- en kunstvoorwerpen
  • Speciale themakamers en -suites

Welk bijzonder hotel in Nederland kies jij?

Volop keuze dus. Als je een natuurmens bent, kun je in een boutiquehotel wakker worden van het gefluit van de vogels en zo de bossen in lopen. Word je blij van mooie interieurs, dan kies je voor een designhotel dat zo mooi is ingericht dat je misschien wel de hele dag in het hotel wilt blijven. Francofielen kunnen zich – ook in Nederland – op het Franse platteland wanen in een charmehotel met een Franse uitstraling. En ben je juist meer een stadsmens, dan is een historisch pand, een industrieel object of een lofthotel in de stad een goed keuze.

Bekijk ook onze selectie boutique hotels

Luxe suite met vrijstaand bad in het bijzondere hotel in Nederland

Iets te vieren?

De bijzondere hotels in Nederland zijn niet alleen heerlijk om in te overnachten, het zijn ook ideale locaties om het leven te vieren. Voor een romantisch diner met zijn tweetjes, een gezellige avond met vrienden of een onvergetelijke bruiloft – met net zo onvergetelijke bruidssuite – ben je hier aan het goede adres.

Heb je binnenkort ook iets te vieren of heb je gewoon zin om jezelf eens flink te verwennen? Bekijk dan alvast de hotels in Nederland die Bijzonder Plekje voor je heeft geselecteerd.

Neem ook een kijkje bij:
Kleine en fijne hotels

Persoonlijke, gastvrije en bijzondere hotels in Nederland, waar je als gast nog echt bijzonder bent. Bekijk onze selectie.