Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Bistro op 3
Restaurant
vanaf 1 persoon
vanaf € 7 lunch
Ga naar de website

Bijzonder uit eten in Medemblik

Bistro op 3 is niet zomaar een bistro. Het restaurant in het centrum van Medemblik zit in de voormalige waag uit de 17e eeuw. Een unieke locatie met een uniek interieur.

Over restaurant Bistro op 3

Het restaurant heeft geen 13 in een dozijn interieur en dat maakt het net zo fijn. Eigenaresse en gastvrouw Yvonne is verantwoordelijk voor de inrichting. Met smaakt maakte zij van Bistro op 3 een fijne plek voor iedereen. Met warme kleuren, o.a. fluwelen oranje banken, bijzonder behang met het uiterlijk van golfplaten en fijne details. Bloemen spelen nog altijd een rol in de voormalige bloemenwinkel, aan de muur prijkt metersgroot bloemenbehang van oude Hollandse meesters. De basis van het restaurant is stoer met robuuste muren en een betonnen vloer. De authentieke details zijn zoveel mogelijk bewaard gebleven. Houten balken, de oude stenen vloer, stukken van de oude muren en een houten ‘kast’ waar nu de garderobe in zit. Opvallend is de glazen ruimte van stalen ramen, waar nu de charcuterie wordt gesneden. Er zijn gezellige tafeltjes voor de grote ramen bij de entree, hoge tafels, ronde tafels met groene fluwelen stoelen en lange oranje banken om aan te schuiven.

Op de kaart bij Bistro op 3

Hoewel de naam bistro anders doet vermoeden, heeft Bistro op 3 een toegankelijke én betaalbare kaart. Eerlijk en goed eten, dat is het idee! Voor een hapje tussendoor of een gezellige avond. Op de kaart klassiekers als carpaccio en caprese, spareribs en cremé brulee. Wat je eigenlijk niet mag missen is een piepkuiken van het spit, waarvan de geur zich zachtjes door het restaurant verspreid. Een borrel met charcuterie plank is ook absoluut een goed idee. De vrolijke bediening helpt je graag bij het maken van de juiste keuze.

Ga naar de website
Leuk om te weten

Een stedentrip naar Medemblik op de planning? Blijf slapen bij ’t Havenhuisje Medemblik. Dit vakantiehuisje hoorde voorheen bij de bloemenwinkel waarin nu Bistrop op 3 zit.Bistro op 3 Kaasmarkt 3 1671 BH Medemblik

Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: