Even geduld...
Eropuit: 3x Actief ontspannen in Laag Holland
Te voet, per fiets of op de step
Lees verder Eropuit: 3x Actief ontspannen in Laag Holland
Blog
De nieuwste ontdekkingen, fijne hotspots en het laatste nieuws delen we hier graag met je. Ontdek trends, lees de ervaringen en tips van de Bijzonder Plekje ambassadeurs en laat je inspireren.
Tip: 3x Friesland beleven op het water Waterprovincie Friesland heeft veel bijzonders te ontdekken. Van varende suite tot high tea tijdens een sloeptocht en toffe zeilcursussen voor kinderen. We tippen je 3 bijzondere manieren om Friesland vanaf het water te beleven! Marleen Brekelmans, Portugal: drie steden, vier dagen, veel tips Noord-Portugal biedt een paar prachtige steden voor een citytrip. Porto, Guimarães en Braga wachten om ontdekt te worden. Met deze tips haal je het beste uit je trip! Heleen Ravenhorst, Algarve: Sprookjes voor alle leeftijden Elk land en iedere regio heeft zo zijn eigen verhalen. En iedere generatie maakt het een beetje mooier. Wat er overblijft zijn prachtige sprookjes die vaak veel vertellen over het land, de mensen en de tradities. Nog nooit was een legende zo treffend voor de reis die ik ging maken. Jorieke Arntz, Vriendinnenweekend: het leukste van Friesland Een weekend met vriendinnen op stap? Reis af naar Friesland, naar Alde Feanen N.P. Ga varen, fietsen, ervaren en genieten! Het leukste van Friesland. Marleen Brekelmans, Eropuit: 3x Actief ontspannen in Laag Holland Zin in een ontspannen dagje uit? De regio Laag Holland, ten noorden van Amsterdam, is verrassend veelzijdig. Ga fietsen, wandelen, steppen... Marleen Brekelmans, Impressie: Ibiza Ibiza spreekt tot ieders verbeelding. Hip(pies), magisch, zonnig: een heerlijk vakantie-eiland. Een eerste kennismaking in beeld. Marleen Brekelmans, Hotspot: Aloha Rotterdam In het voormalige zwemparadijs Tropicana zit sinds 2016 Aloha, een restaurant (het mooiste?) terras aan de Maas en een eigen koffiebranderij. Marre Smit, Hotspot: Bertmans Rotterdam Het plezier van eten bij Bertmans begint eigenlijk al voordat we er goed en wel zijn. Iedereen tegen wie ik zeg dat we daar gaan eten reageert met “Oeh, lekker!” En lekker was het zeker! Marre Smit, Agenda: 20-21 mei Flavourites Feest Flavourites viert feest! Deze leuke website bestaat dit jaar tien jaar, reden voor een goed feestje! Op 20-21 mei 2017 ben je van harte welkom in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Marleen Brekelmans, Agenda: Betuwse aanschuiftafel Schuif aan, voor een zomers diner aan lange tafels in de Betuwe. Waar & wanneer? Lees snel verder! Marleen Brekelmans, Impressie: Steden van Noord-Portugal De stad van Port, nauwe straatjes, fijne restaurants, de Douro, prachtige tegeltjes en... Bekijk een eerste impressie. Heleen Ravenhorst, Getest: Hotel STROOM In het Lloydkwartier in Rotterdam staat de oude Schiecentrale, inmiddels getransformeerd tot een origineel hotel met industriële look. Verwacht bij STROOM geen standaard kamers, maar split-level rooms of een urban loft met adembenemend uitzicht over de stad. Marre Smit,
Ambassadeurs
Bijzonder Plekje werkt samen met een team van enthousiaste (freelance) journalisten en gastbloggers. Deze ambassadeurs van het goede leven delen, net zo graag als ik, hun leukste ontdekkingen, hotspots en favoriete plekjes.
Marleen Brekelmans
Mirjam Enzerink

Als freelance journalist schrijft Mirjam Enzerink voor tijdschriften als Seasons, Buitenleven en Ariadne at Home. Ze combineert haar werk met haar passie voor natuur, tuinen, interieur en reizen. Zo ontdekt ze talloze Bijzondere Plekjes in Nederland en Europa. 

Lees meer...
Marleen Brekelmans
Femke Ditmars

Femke gaat regelmatig op pad om bijzondere adressen te ontdekken. Met haar neus voor latte en lekkere taartjes is ze regelmatig bij de nieuwste hotspots te vinden.

Lees meer...
Marleen Brekelmans
Marre Smit

Marre is een echte city-girl - al kan ze tegenwoordig niet echt meer wegkomen met ‘girl’ - die af en toe moet ontsnappen naar de natuur om optimaal te blijven genieten van de stad. Moeder van 3 kinderen (8, 6 en 5 jaar), werkt als webdesigner en is gek op vuurtorens. Ze kan uren zoeken naar de perfecte plek. Niet alleen de locatie is belangrijk, haar keuze voor een plek valt of staat met het interieur. Ze wordt erg blij van een mooie plek waar aandacht aan besteed is.

Lees meer...
Marleen Brekelmans
Lotte Jongepier

Lotte nadert de eindfase van haar opleiding International Business & Languages aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en heeft altijd al een passie voor schrijven gehad. Reizen is haar allergrootste hobby en ze heeft al heel wat bestemmingen van haar lijstje afgestreept. Een einde aan deze lijst zal nooit komen, hij is écht grenzeloos…

Lees meer...
Marleen Brekelmans
Heleen Ravenhorst

Heleen, moeder van 3. Werkt in de communicatie voor een werkgever en heeft een eigen bedrijf, Signaalgroen, marketing & communicatie. Het ontmoeten van nieuwe mensen geeft Heleen energie, ze gaat graag nieuwe uitdagingen aan en is ondernemend. Happy wordt ze van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met haar oude retro camper.

Lees meer...
Marleen Brekelmans
Jolanda Spoelstra

Als Jolanda online speurt naar de mooiste (vakantie-)adresjes vergeet ze de tijd. Pareltjes spotten en fantaseren over onbekende bestemmingen - she loves it! En vervolgens natuurlijk gaan. Op reis door binnen- of buitenland eet ze graag lokale specialiteiten, zoekt ze naar (oude) bibliotheken en als echte Dutchie ontdekt ze de omgeving het liefst op de fiets. Voor Bijzonder Plekje deelt ze met plezier haar ervaringen en tips met jou. Ze woont in hartje Delft met haar man Arthur en werkt als adviseur en onderzoeker in de jeugdzorg. Je kunt haar volgen via 
@JoSpoelstra op Instagram en Twitter.
 

Lees meer...
Marleen Brekelmans
Jorieke Arntz

Moeder van 3 prachtmeiden. Aan haar keukentafel kan altijd iemand aanschuiven voor een hapje of een drankje. Ze organiseert graag aanschuifdiners met seizoensgerechten. Houdt van mooi gedekte tafels, veldboeketten en... uitslapen. Maar komt graag hemelbed of bedstee uit om bijzondere adresjes te testen en te delen met jou.

Lees meer...
Marleen Brekelmans
Liesbeth Kaldenberg

Liesbeth is tekstschrijver en fotograaf bij Nummer 21, heeft bouwjaar ‘75. Ze woont in het midden van het land met man Bjorn, vier kids en wat konijnen en kippen. Wat ze het liefst doet, is in woorden en beelden vangen wat voor moois ze om haar heen ziet. Soms zijn dat hele alledaagse dingen, soms dingen die je niet iedere dag tegenkomt. Ze schrijf artikelen, blogs en andere teksten en fotografeert erbij. Of andersom. 

Lees meer...
Marleen Brekelmans
Heidi de Jager

Houdt van Jeroen, de zon, op restaurant gaan, zomerbloemen, fashion, het strand, wit, tijdschriftjes, de bergen, zondagochtend, kids, koffiekoeken, haar huis (in Antwerpen), Pinterest... Loves life!

Lees meer...
Marleen Brekelmans
Nelleke ten Brinke

Nelleke raakt van verschillende dingen ontroerd. Een van deze dingen is het zijn op een plekje waar het 'klopt', waar iemand de moeite heeft genomen om schoonheid en creativiteit te uiten. Ze houdt ervan om samen met hubs naar leuke, originele winkeltjes te gaan en daar de sfeer op te snuiven. Fijne lunchplekjes te bezoeken. En uren het net af te struinen om dat mooie, originele, leuke en betaalbare plekje te vinden om te overnachten. 

Lees meer...
Marleen Brekelmans
Ellen Groenveld

Ellen is freelance lifestyle redacteur voor Motorboot magazine en verantwoordelijk voor de social media bij Dekker Watersport. Voor Motorboot is ze altijd op zoek naar leuke, originele en handige producten voor aan boord en op reis. Ze woont in de Zaanstreek en is samen met haar gezin vaak op het water te vinden met hun zeilboot. Dol op het Griekse eiland Corfu, maar ook op Schotland en wintersport in Oostenrijk. Ze is van mening dat je voor een vakantiegevoel niet altijd ver weg hoeft te gaan!

Lees meer...
Marleen Brekelmans
Irene Ticheler-Lodewick

Irene houdt van leuke plannen… grote en kleine plannen. Om lekker ergens goeie koffie te drinken of om de vakantie van haar (of jouw) dromen te plannen. Allemaal leuk. Ze krijgt er geen genoeg van. De bergen geven haar energie en van de zon wordt ze ook intens gelukkig. Een beetje yoga, haar 3 leuke mannen en hondje erbij, en ze is compleet.

Lees meer...
In de media
link link link

Op de hoogte blijven van de laatste berichten?