Even geduld...

Slapen: bijzonder overnachten Fins Lapland

Een droom!
Foto geschreven door <br><a href=Marleen Brekelmans" nopin="nopin">
geschreven door
Marleen Brekelmans

Deze droombestemming in Finland moet ik gewoon even met je delen! Als ik een bucketlist zou hebben, dan stond deze dome vast en zeker bovenaan. Wat een plaatje!

Een van onze mooiste wintervakanties ging naar Noorwegen, waar we een week verbleven in het Boutique designhotel Herangtunet. De term wondere witte wereld komt daar vandaan, dat kan niet anders. Meters sneeuw, heldere lucht, rode houten huisjes in het landschap, stilte... echt magisch! Ik denk dat een verblijf in Finland, ten noorden van de Poolcirkel, onze ervaring weet te overtreffen.

De Aurora Dome

In het noorden van Fins Lapland, direct aan het Pallas-Yllästunturi National Park ligt Torassieppi Winter Village. Hier vind je nog ongerepte natuur, rust en ruimte én eet je puur en biologisch. Nieuw is de Aurora Dome, een comfortabele tent in iglo stijl. Romantisch met een open haard, een adembenemend uitzicht over het bevroren meer, een comfortabel bed... Hier wil je toch de hele nacht naar buiten liggen staren... Misschien zie je ook nog wel het noorderlicht, dan wordt het toch echt nooit meer mooier? 

Huskytocht, sneeuwwandelen...

Kom toch maar die mooie dome uit, want hier kun je een romantische rendiertocht maken, 's nachts op sneeuwschoenen wandelen en een huskytocht maken. Wat wil je nog meer?

Praktische informatie:

Zo'n droomreis maken? Voigt Travel weet waar je moet zijn!

Lees meer over Lapland