Even geduld...

Nieuw Bijzonder Plekje boek: KOUD

Het leukste van en voor de winter
Foto geschreven door <br><a href=Marleen Brekelmans" nopin="nopin">
geschreven door
Marleen Brekelmans

Bijzonder nieuws!
In november verschijnt een nieuw Bijzonder Plekje boek: Koud.

De winter heeft veel moois te bieden. In Koud vertel ik je hoe je het koudste seizoen vult met warmte en gezelligheid. Een boek boordevol tips en bijzondere plekjes (op maximaal 4 uur rijden van Utrecht).

Bestel als eerste het nieuwe Bijzonder Plekje boek Koud 

Het mooiste van de winter

Soms grauw, soms strakblauw en ijzige kou: geen seizoen is zo verrassend als de winter. Hoewel je misschien als eerste denkt aan donkere en natte dagen, heeft het koudste seizoen van het jaar veel moois te bieden. Lees waar je de mooiste winterwandelingen-met- warme-chocolademelk maakt. Waar je het beste met je sleetje de heuvel af kunt roetsjen en welke huisjes een fijne houtkachel hebben. In welke XXL vakantiehuizen je met vrienden of familie deze winter mooie herinneringen maakt en waar je kunt aanschuiven voor een winterse barbecue. Het boek is kleurrijk geïllustreerd met grote foto’s, illustraties, afvinklijstjes en verrassende quotes. 

Beleef de vier seizoenen

Koud is het eerste boek in een serie van vier. Het komende jaar verschijnt elk seizoen een nieuw boek, in samenwerking met Vrolijk Fabriek. Koud wordt gevolgd door Fris, Zwoel en Guur. De serie laat je 365 dagen per jaar genieten van het mooiste in de seizoenen. Tot 1 maart 2018 is de serie als abonnement te reserveren, waarbij je elk nieuw seizoen het boek als een cadeautje in je brievenbus ontvangt.


Bestel jouw exemplaar van Koud via Vrolijk Fabriek*

Om te vieren dat het boek Koud verschijnt, mogen we een overnachting weggeven bij een van de bijzondere overnachtingsadressen uit het boek: Gasterie Lieve Hemel. Onder de eerste 100 bestellingen van dit boek verloten we de GRATIS overnachting*. Je doet automatisch mee als je het boek bestelt via Vrolijk Fabriek. De winnaar krijgt via email bericht. 

Over Koud 

Titel: Koud - Tips en bijzondere plekjes om de winter te beleven.
Auteur: Marleen Brekelmans
Ontwerp cover en binnenwerk: Studio Vrolijk
Uitgever: Vrolijk Fabriek
Formaat: 210*160mm
Bindwijze: Hardcover, zilverfolie op omslag 
Aantal pagina's: 128
Prijs: € 15,95
ISBN: 978-94-91808-33-3
Verschijnt: 25 november 2017 in de winkels