Even geduld...

Gastblog: De Oale Zessprong Theetuin

Foto geschreven door <br><a href=Marleen Brekelmans" nopin="nopin">
geschreven door
Marleen Brekelmans

Mandy en Carin Bollegraf zijn sinds 2009 de trotse dames van theetuin en brocantepipowinkeltje De Oale ZessprongSamen bakken en decoreren moeder en dochter de heerlijkste engelse tea lekkernijen. Ze maken veel gebruik van verse groenten en fruit uit eigen tuin. Je zit zoals het bij een echte theetuin hoort lekker buiten, in het zonnetje of in de luwte van een fruitboom of idyllische rozenstruik.

Huisgemaakt lekkers

Van de lente tot het begin van de herfst kun je genieten bij dit officiële rustpunt. Na een fietstocht, boswandeling of ritje met de auto is het smullen van alle verse lekkernijen. Een simpel potje thee of een afternoon tea, knus met zn tweetjes of in een groep. Je tea wordt geschonken in brocante servies,de sandwiches en ander zoet op gezellige schoteltjes en mooie etagères.

Brocante pipowagen

Ondertussen lonkt de pipowagen naar je om een kijkje te nemen tussen brocante, servies en andere snuisterijen en gluur je stiekem naar de boomgaard en de B&B, die ook bij de theetuin hoort.

Geluk in een theekopje

Praktische informatie:
De Oale Zessprong | Fam. Bollegraf - Boekelosestraat 155, 7548 AS Usselo/ Enschede

Met dank aan Pien Saartje:
Pien Saartje woont in Twente. Ze weet als geen ander te genieten van de kleine dingen in het leven. De eerste sneeuwklokjes in het gras, de lentezon op haar huid, even op de fiets naar de stad een terrasje pikken, een wandeling op Landgoed Twickel in de herfst. Geen grootse dromen, maar fijne kleine momenten die het leven zo bijzonder maken, daar draait het om bij Pien.