Even geduld...

Impressie: Wandelen in Grossartal

Adembenemende uitzichten
Foto geschreven door <br><a href=Marre Smit" nopin="nopin">
geschreven door
Marre Smit

In de bergen rondom Salzburg ligt de adembenemende Salzburg Almenweg, waar je van de ene berghut naar de andere kan wandelen. Het prachtige, almaar veranderende, uitzicht krijg je cadeau.

De Salzburg Almenweg is een speciale wandelroute van 350 kilometer rondom Salzburg. Je kunt er een maand onafgebroken wandelen en overnachten, maar ook heel gemakkelijk een gedeelte van de route wandelen. Er zijn wandelingen voor elk niveau.

SW1wcmVzc2llIEdyb3NzYXJ0YWwzSW1wcmVzc2llIEdyb3NzYXJ0YWwyMA==

Geniet van het alsmaar veranderende uitzicht - al de foto’s van deze impressie zijn op 1 dag genomen! Ervaar tijdens het wandelen de rust die in de bergen hangt in lijf en leden.

SW1wcmVzc2llIEdyb3NzYXJ0YWwxNQ==SW1wcmVzc2llIEdyb3NzYXJ0YWwxNg==SW1wcmVzc2llIEdyb3NzYXJ0YWwxOQ==

De regio staat bekend om zijn vele almhutten. Na een flinke wandeling geniet je hier van versgebakken brood, een lekkere kom soep of een van de huisgemaakte kazen.

SW1wcmVzc2llIEdyb3NzYXJ0YWw5SW1wcmVzc2llIEdyb3NzYXJ0YWwxMA==

Wandel door de bossen, langs kleurrijke weides, romantische watervallen en prachtige verstopte meertjes.

SW1wcmVzc2llIEdyb3NzYXJ0YWw3SW1wcmVzc2llIEdyb3NzYXJ0YWw1SW1wcmVzc2llIEdyb3NzYXJ0YWw4SW1wcmVzc2llIEdyb3NzYXJ0YWwxMQ==

Lees meer over de mooiste wandelroutes in Grossartal!

Bezoek ook de websites van Grossartal & Salzburgerland.

Ook leuk om te lezen:
Oostenrijk: 1001 redenen om te gaan Oostenrijk is een heerlijk vakantieland, voor iedereen! Twijfels? 1001 redenen om te gaan! Marleen Brekelmans, Oostenrijk: veelzijdig Vorarlberg Grenzend aan Zwitserland ligt de Oostenrijkse regio Vorarlberg. Hier wil je vakantie vieren! De bergen zijn zo mooi, het aanbod aan activiteiten divers en iedereen wordt hier blij! Marleen Brekelmans, Oostenrijk: Alpbachtal In de meest bekende regio van Oostenrijk, Tirol, ligt het Alpbachtal met het mooiste dorp van het land! Een lieflijk dal, een natuurparadijs met veel mogelijkheden. Marleen Brekelmans, Oostenrijk: dit móet je doen in het Alpbachtal! Een vakantiebestemming voor het hele gezin: het Alpbachtal in Tirol. Van deze 5 activiteiten krijg je een adrenalinekick! Marleen Brekelmans, Oostenrijk: 3 tips voor het Bregenzerwald Het Bregenzerwald in Oostenrijk, behorend bij de regio Vorarlberg, is net even anders dan anders. Authentiek, kleinschalig, verre van massaal en met variatie genoeg om je vakantie te vullen. Marleen Brekelmans, Oostenrijk: 3 bijzondere activiteiten in Vorarlberg Bezoek je een van de mooiste regio's van Oostenrijk, Vorarlberg, dan mogen deze drie activiteiten niet ontbreken! Marleen Brekelmans, Oostenrijk: 5 activiteiten voor het hele gezin in Vorarlberg Vorarlberg in Oostenrijk is een veelzijdige regio met toffe activiteiten voor het hele gezin! Niet alleen maar bergwandelen, maar... Marleen Brekelmans, Oostenrijk: Oost-Tirol, van hoogtepunt naar hoogtepunt Oost-Tirol, onderdeel van Tirol, wordt ook wel het 'Dak van Oostenrijk' genoemd. Met 266 toppen boven de 3000 meter vind je hier spectaculaire uitzichten, adembenemend natuurschoon, een stukje authentiek Oostenrijk en veel minder Nederlanders dan in Tirol. Marleen Brekelmans,