Even geduld...

Boek: Niemand de deur uit!

Foto geschreven door <br><a href=Marleen Brekelmans" nopin="nopin">
geschreven door
Marleen Brekelmans

Win het Vakantieboek voor Thuisblijvers!

SGV0IFZha2FudGllYm9layB2b29yIHRodWlzYmxpanZlcnMuIA==

Geen vakantieplannen dit jaar? Niet getreurd, Studio de Leijer geeft een Vakantieboek voor Thuisblijvers uit; 'Niemand de deur uit!'. Een vrolijk vormgegeven boek vol met originele ideeën om thuis op vakantie te gaan.

Waarom zou je dagen in de auto gaan zitten om op een overvolle camping municipal te belanden? Blijf gewoon thuis en doe alsof je met vakantie bent. Niemand de deur uit! helpt je op weg naar een geslaagde en ontspannen thuisblijfervaring. Hou jezelf low budget bezig en maak indruk op je vrienden met fictieve vakantieverhalen. Met tips om je eigen valuta te maken, om tijdzones te maken in je eigen huis, je in Frankrijk te wanen zonder je huis te verlaten en om Incatempels te bezoeken in je eigen tuin. Geïllustreerd met tekeningen, strips en foto’s. Uiteraard met diverse knutsels en verhalen tegen de onherroepelijke verveling. Leestijd circa zes weken! 

Bijzonder Plekje mag 10 van deze vakantieboeken weg geven!

Wat moet je doen?

  • Maak een originele foto van jouw vakantiegevoel thuis
  • Plaats deze foto voor 01 juli 2013 op de Facebookpagina van Bijzonder Plekje samen met jouw Stakantietip (tip voor thuisblijvers)

Onder de leukste inzendingen worden 10 vakantieboeken verdeeld. Winnaars krijgen 01 juli bericht.