Even geduld...

Heb je iets te vieren? Ben je net getrouwd? Wil je de liefde van je leven verrassen? Heb je besloten dit jaar eindelijk eens wat aan Valentijnsdag te doen? Boek een nachtje of weekendje bij een van deze bijzondere plekjes; de meest romantische liefdesnestjes die er zijn!

1. B&B Hut 16 in Zutphen

Aan de rand van het centrum van Zutphen ligt B&B Hut 16. Een beetje verstopt en dat is maar goed ook! Dit ‘geheime’ plekje wil je het liefst voor jezelf houden. Het gastenverblijf staat in de tuin, biedt volledige privacy en heeft als grootste verrassing een privé wellness! Een whirlpool, sauna… Waar wacht je nog op?

B&B Hut 16 – Graaf Ottosingel 159, 7201 BC Zutphen

Weldaad in de wellness

2. Cabanes de Rensiwez in België

De liefdesnestjes van Cabanes de Rensiwez zijn echt wel heel erg bijzonder. De boomhutten en houten huisjes aan de rivier de Ourthe liggen midden in de natuur, omringd door rust en ruimte. Slaap in een boomhut, een huisje op palen met hot tub op de veranda of een echt vogelnest! Romantischer dan dit vind je het niet.

Cabanes de Rensiwez – Moulin de Rensiwez 1, 6663 Houffalize

Een houten boomhut met tweepersoons bed, brandende kaarsen en een tobbe als bad

3. Hoeve de Witte Gans in België

Net over de grens bij Maastricht ligt de romantische Hoeve de Witte Gans. Raymond & Pauline weten als geen ander hoe ze hun gasten het beste kunnen verwennen. Denk aan een Droomsuite, inloopdouche in de vorm van een hart, een bad op pootjes, sauna met hot tub, houtkacheltje… Je maakt het helemaal af met een ontspannende massage!

Hoeve de Witte Gans – Berg 8, B-3790 St. Martens Voeren

4. B&B de Rijsgaardhoeve aan de Veluwe

Wil je indruk maken op de liefde van je leven? Verras hem of haar met een overnachting bij de Rijsgaardhoeve, aan de rand van de Veluwe. Verblijf in een van de plaggenhutten, heel romantisch met houtkachel en bedstede. Overdag laat je je verwennen tijdens een van de arrangementen in de wellnesshoeve. Kleinschaligheid en privacy staan voorop bij de bijzondere behandelingen. Een sauna voor twee, samen een modderbad, ontspannen in de hooistoven, relaxen in oma’s kruidenkeuken of dobber in de houtgestookte tobbe… De ultieme date!

B&B de Rijsgaardhoeve – Oostendorperstraatweg 22B, 8081 RK Elburg

De wellness, in een authentieke schaapskooi.

5. B&B Life is good in Brabant

It’s all in the name! B&B Life is Good ligt in het Brabantse land waar het leven altijd al goed is, maar bij deze B&B nog net een beetje meer. Dit one room hotel bevindt zich in een vrijstaand gebouw, met veel privacy. In de zeer ruime kamer staat een comfortabel bed, een heerlijk, luxe bad en er is een privé sauna. Een uitgebreid streekontbijt bij de haard staat je de volgende dag te wachten.

B&B Life is good – Fokkershoek 27, 5473 VD Heeswijk-Dinther

Grassprieten met tussendoor zicht op een boomhut

Op zoek naar nóg meer romantische adressen?

Je vindt ze in het Bijzonder Plekje boek BUCKETLIST Romantisch weekendje weg!





Ontdek ook deze plekjes: