Even geduld...

Lonely Planet Cultuurroutes is een prachtig boek met 52 routes langs de mooiste culturele hotspots ter wereld. Onmisbaar voor als je van kunst & cultuur houdt.

Elk weekend een andere cultuur ontdekken, dat zou toch fantastisch zijn?! In het boek Cultuurroutes van Lonely Planet worden de mooiste culturele bestemmingen ter wereld onder de aandacht gebracht. Het is natuurlijk niet realistisch om elk weekend naar een andere uithoek van de wereld te reizen om cultuur op te snuiven, maar met dit boek en een luie stoel kom je overal.

Wanneer we naar een nog onbekende stad of een nieuwe bestemming reizen, willen we graag cultuur opsnuiven. Onderdeel uitmaken van de lokale bevolking, voelen, proeven en ervaren hoe het in een ander land is. Lonely Planet heeft een verrassend boek gemaakt, over cultuur in al haar rijke verschijningsvormen. Over eeuwenoude tradities en hippe street art, architectuur, festivals en dans. Elk land in het boek wordt op een geheel eigen manier onder de aandacht gebracht. Er zijn verrassende routes samengesteld, passend in een weekend of een trip van een paar dagen.

Ben jij die reiziger die liever links af gaat, waar iedereen rechts gaat? Reis jij echt buiten de gebaande paden? Dan is dit boek, een salontafel exemplaar, een boek voor jou!

52 Cultuurroutes in een prachtig vormgegeven boek, de cover met Venetië

De mooiste routes

Misschien denk je nu een beetje sceptisch: ‘over alles is al geschreven, alles is al gedaan’. En dat is natuurlijk ook zo. Toch weet Lonely Planet met dit reisboek te verrassen. Een 2-daagse route door Designstad Kopenhagen laat je uiteraard een paar prachtige woonwinkels zien, maar de nadruk ligt op de stedelijke vormgeving: duurzaam en modern. De cultuurroute over Finland leidt je door heel Finland en leert je over de Finse Saunacultuur: over het ritueel van de sauna. Volg de Spaanse kunstenaar Picasso langs de Franse Rivièra of reis in het spoor van de Vikingen door IJsland. Bij elke route vind je tips om te overnachten, de lekkerste restaurants en wanneer er evenementen zijn.

Praktische informatie:

Titel: Lonely Planet Cultuurroutes
Auteur: Lonely Planet
ISBN: 9789021569475
Prijs: €25,-
Uitgever: Kosmos Uitgevers

Bekijk de mooiste boeken waar we over schreven