Even geduld...

Hoera voor de herfst, het seizoen van verrassingen! Van warme nazomerdagen met volle terrassen tot stormachtige herfstdagen. Blijf niet binnen zitten, maar ontdek de schoonheid van de natuur, ook al is het guur.

Bestel jouw exemplaar van Guur

Cover van het boek Guur

Hoera voor de herfst

Met alle tips in Guur overtuig ik je van de charme van de herfst. Ik vertel je waar je de mooiste bossen vindt om te wandelen. Wat de leukste uitjes zijn in de herfst. Over eropuit gaan als het regent én hoe je fluitend de herfst door komt. Ik tip je warme wellness adressen en plekjes waar je zalig samen kunt opladen als de wind over het land raast. Uiteraard zijn alle tips voorzien van grote foto’s, kleurrijke illustraties, afvinklijstjes en verrassende quotes.

Beleef de vier seizoenen

Guur is het laatste boek in de seizoenenserie. Elk seizoen verrassen we je met een nieuw boek, in samenwerking met Vrolijk Fabriek/Essencio. Fris voor de lente, Zwoel in de zomer, Guur in de herfst en Koud in de winter. De serie laat je 365 dagen per jaar genieten van het mooiste in de seizoenen. De serie is als abonnement te reserveren, waarbij je elk nieuw seizoen het boek als een cadeautje in je brievenbus ontvangt.

Over Guur

TitelGuur – Tips en bijzondere plekjes om de herfst te beleven
Auteur: Marleen Brekelmans
Ontwerp cover en binnenwerk: Studio Vrolijk / Essencio
Uitgever: Vrolijk Fabriek
Formaat: 210*160mm
Bindwijze: Hardcover, folie op omslag
Aantal pagina’s: 128
Prijs: € 15,95
ISBN: 978-94-91808-4-32