Even geduld...

Hello Zeeland – de moderne on- en offline reisgids voor Zeeland, deelt in de nieuwe gids de leukste adresjes en mooiste plekjes in de provincie. Van Zeeuws-Vlaanderen en Walcheren tot Tholen. Een gids vol met tips, foto’s en bijzondere verhalen van Zeeuwen.

Over Hello Zeeland

In 2017 verscheen de eerste editie van deze leuke reisgids, onder de naam Bike & Walk. Een boekje met het mooiste van Zeeuws-Vlaanderen: de schoonheid van de zee, polders en dorpjes. Met daarbij bijzondere adressen om te overnachten, winkelen en eten & drinken. Deze editie werd zo’n succes dat snel daarna deel 2 is verschenen en nu is er Hello Zeeland #3. 164 pagina’s met de leukste adresjes om de regio te ontdekken. Gemaakt door locals die aan Zeeland hun hart verloren hebben, die de verhalen van mensen omzetten in mooie teksten en graag overtuigen van de schoonheid van dit stukje Zeeland.

Cover van gids Hello Zeeland Kaartje van Zeeland

Wat vind je in Hello Zeeland?

De tips in de reisgids liggen verspreid over Zeeland. Ontdek dorpen en steden als Breskens, Groede, Cadzand, IJzendijke, Oostburg en Sluis aan de hand van accommodaties, restaurants en winkels. Per stad/dorp tipt de redactie je hun persoonlijke favorieten. Daarnaast lees je interviews van markante bewoners en ondernemers uit de streek, van vogelaar tot kunstenaar en hippe Zeeuwen.

Tussen al die tips vind je ook de Bijzondere Plekjes Lief Huisje Zeeland en B&B en theetuin In de Morelleput. Dat er nog veel meer te ontdekken is, is me inmiddels wel duidelijk. Op naar Zeeland!

In de reisgids Hello Zeeland vind je leuke tips om te eten & drinken Instagram feed van reisgids Hello Zeeland

Praktische informatie:

Wat? Hello Zeeland – de leukste adresjes en de mooiste plekjes uit de streek
Auteur: Team Hello Zeeland
ISBN: 9789082709513
Prijs: € 7,-

Ook bijzonder: