Even geduld...

In het Bier & Appelsap wandelboek vind je de leukste plekken voor een wandeling met je kinderen. In de regio Utrecht, op de Utrechtste Heuvelrug en in het Gooi. Wandelingen met iets extra’s, van een warme choco tot een toffe speeltuin.

Ik weet niet hoe het bij jullie gaat, maar wandelen met onze kinderen is niet altijd een succes. Eerst waren ze nog te klein om kilometers te maken, vervolgens na een aantal stappen altijd te moe om nog verder te lopen en nu zitten we in de fase ‘saai en stom’. En dat terwijl ik het zo heerlijk vind om te wandelen en buiten te zijn.

Lisanne en Karianne hebben de oplossing gevonden: in het Bier & Appelsap wandelboek delen ze toffe plekken in het groen voor ouders en kinderen. Mooie plekken in de natuur waar je een wandeling kunt combineren met iets leuks of lekkers. Iedereen blij!

De cover van het wandelboek, met een koffiehuisje in de bossen

Wat vind je in het Bier & Appelsap Wandelboek?

Het handzame boek (past goed in je wandelrugzak) staat vol met tips, persoonlijk getest door Karianne en Lisanne. Op een kaart voor in het boek vind je de locaties, heel handig. Mocht je even lekker willen uitwaaien met je kinderen, ze even laten uitrazen in het bos of ze uitdagen met een speurtocht, een blik op de kaart levert je gelijk resultaat. Meer dan 30 locaties zijn door de moeders bezocht en getest. Van Caatje aan de Lek in Culemborg tot Boswachterij Austerlitz, van een schaapskooi in Zeist tot een theehuis in Lage Vuursche. Voor de allerkleinste kinderen zijn er leuke kabouterpaden, voor stoere kinderen een stormbaan en voor lekkerbekken staan er genoeg pannenkoekenhuizen in. Willen je kinderen écht niet lopen, ga dan naar het bos van de wandelende bomen.

Een spread uit het Bier en Appelsap Wandelboek met foto's van restaurant de Tafelberg.Pagina's uit het Bier en Appelsap wandelboek

2 pagina's uit het boek van Bier en Appelsap met wandeltips

Over Bier & Appelsap

Bier & Appelsap een bijzondere combinatie? Nee hoor! Op haar website deelt Lisanne tips en ideeën voor ouders met kinderen in de regio Utrecht, Amersfoort en het Gooi. Hippe plekken voor een kop koffie, de leukste restaurants voor kinderen, toffe speeltuinen, kinderboerderijen, een museum voor kinderen en weekendtips in de Uit Agenda. De plekken die Lisanne noemt, zijn niet alleen maar leuk voor je kinderen, ook heel fijn voor ouders! Een gouden combinatie dus.

Twee dames in het bos, de auteurs van het Bier en Appelsap wandelboek

Over het wandelboek:

  • Auteurs, concept en fotografie: Lisanne Davids en Karianne Vermaas
  • ISBN: 978-90-829295-0-8
  • Formaat: 12×18 cm (reisgidsformaat)
  • Aantal pagina’s: 200 pagina’s
  • Bindwijze: genaaid gebrocheerd
  • Prijs: € 14,99

Lees ook onze tips om te wandelen met een leuke koffiestop:

De paden op met koffiestop