Even geduld...

De winter heeft veel moois te bieden. In Koud vertel ik je hoe je het koudste seizoen vult met warmte en gezelligheid. Een boek boordevol tips en bijzondere plekjes (op maximaal 4 uur rijden van Utrecht).

Bestel Koud in de Bijzonder Plekje webwinkel

Het mooiste van de winter

Soms grauw, soms strakblauw en ijzige kou: geen seizoen is zo verrassend als de winter. Hoewel je misschien als eerste denkt aan donkere en natte dagen, heeft het koudste seizoen van het jaar veel moois te bieden. Lees waar je de mooiste winterwandelingen-met- warme-chocolademelk maakt. Waar je het beste met je sleetje de heuvel af kunt roetsjen en welke huisjes een fijne houtkachel hebben. In welke XXL vakantiehuizen je met vrienden of familie deze winter mooie herinneringen maakt en waar je kunt aanschuiven voor een winterse barbecue. Het boek is kleurrijk geïllustreerd met grote foto’s, illustraties, afvinklijstjes en verrassende quotes.

Beleef de vier seizoenen

Koud is het eerste boek in een serie van vier. Het komende jaar verschijnt elk seizoen een nieuw boek, in samenwerking met Essencio. Koud wordt gevolgd door Fris, Zwoel en Guur. De serie laat je 365 dagen per jaar genieten van het mooiste in de seizoenen.

Wil je een gesigneerd exemplaar ontvangen? Is het een cadeau of gewoon leuk voor jezelf? Bestel je boek via mijn webwinkel en ik stuur het je persoonlijk op.

Ja, ik wil!

Over Koud 

Titel: Koud – Tips en bijzondere plekjes om de winter te beleven.
Auteur: Marleen Brekelmans
Ontwerp cover en binnenwerk: Essencio
Uitgever: Essencio (voorheen Studio Vrolijk)
Formaat: 210*160mm
Bindwijze: Hardcover, zilverfolie op omslag
Aantal pagina’s: 128
Prijs: € 15,95
ISBN: 978-94-91808-33-3

“Een boek waar je trots op mag zijn. Ik pak het keer op keer en wil alle tips doen en overal slapen”