Even geduld...

“Een boek vol gastvrijheid. Het is kostelijk leesvoer voor wie er is geweest of overweegt erheen te gaan. En het is verplichte literatuur voor iedereen die ervan droomt een charmant hotel in het buitenland te beginnen.” – schrijft reisjournalist Hans Avontuur over het e-book 'Voor altijd wonen in een hotel' van Monique van Schijndel en Mart van der Heijden. 

10 jaar minihotel

Met bovenstaande mooie woorden begin ik aan het gratis te downloaden e-book van Monique en Mart, van hotel L'Auberge du Notaire in de Belgische Ardennen. Het boek leid je via een vijfgangendiner gebaseerd op Ardense streekproducten – inclusief recepten – door alle verhalen rondom het tien jarig bestaan van het culinaire mini-hotel. Elk hoofdstuk begint met een recept. Het voorafje, de Luikse balletjes, doen me watertanden en verlangen naar meer. 

Een smakelijk verhaal

Mart & Monique nemen je mee, in hun verhaal over dromen, durven en doen. Ze zeggen hun goedbetaalde banen op en volgen hun hart & dromen, naar de Belgische Ardennen. Waarom de Ardennen zul je denken? Veel buitenland dichtbij, uitgestrekt natuur en authentieke dorpjes, leven in een lagere versnelling en de ultieme bestemming voor een weekendje weg. Dé plek dus voor hun hotel, waar alles draait om lekker eten.

Ga mee op zoektocht naar het perfecte pand, volg de verbouwingsperikelen met een glas Pouilly Fumé in je hand, neem een kijkje in de kamer van het dienstmeisje en loop mee met de afdeling styling. Hoogte- en dieptepunten worden gedeeld. Niets & niemand blijft gespaard. En zoals in elk 'ik vertrek' verhaal staan ook hier de eerste gasten op de stoep als de verf nog moet drogen. 

TWFydCB2YW4gZGVyIEhlaWpkZW4=

Dol op lekker eten & koken? Lees over Ardense lekkernijen als wild, Orval trappistenbier, paddestoelen, bio Ardenner kaas en huisgerookte zalm. Probeer zelf de recepten die worden gedeeld in het boek. Monique kookt de sterren van de hemel, jij ook?

Over de auteurs

Monique van Schijndel en Mart van der Heijden zijn inmiddels tien jaar eigenaren van het succesvolle culinaire mini-hotel L’Auberge du Notaire waar ze hun gasten laten meegenieten van hun passie voor gastronomie. L’Auberge du Notaire werd in 2013 uitgeroepen tot beste hotel van België door Zoover.

Download gratis het e-book

Ook lezen? Download gratis het e-book. Veel leesplezier! Of nog leuker, ga in de praktijk ervaren hoe smakelijk en bijzonder L'Auberge du Notaire is.